Bloggintresserade

måndag 25 januari 2010

Plats för VÅRA HUSDJUR genom åren

Ja, nu har jag äntligen kommit in (i datorn alltså) med hjälp av den externa diskettenhet som jag fick av byns datahandlare och börjat botanisera bland gamla foton :-)

Älskade Lucky, inget grått på nosen här inte ... Din Melker Eva-Katrine ser ut som det är burstäd på gång. Ålder? Antagligen 4 ½!

Din Zack Anna-Karin och som älskade röda vinbär. Zack är av arten Barnardparakit, väldigt vackra färger. Här bor han i den första buren Mats byggde men sedan fick han en stor volonjär, vilken lyx, där kunde ha ta sig en flygtur. Från början var de två, även Rosellan Kitty. Men hon dog av ålderdom då blev han mer beroende av att vi pratade med och tog oss an honom.

Tänkte att det kunde vara kul för er barn att också se de här fotona. Kanske har ni någon story att berätta för oss alla?

Ja så har vi då din Moa Boa Anna-Karin..................... Eva-Katrine och Svante, rymling från parken

6 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Hallå tjejen!
Vilka godingar du fångat på bild.
Och du sen var jag och hälsade på i tidigare blogginlägg och fann de mysigaste stolarna. Är det fårskinn? Vad härligt i så fall
Kramar Lena

Ingelapingela sa...

Jodå det är fårskinn. Köpte vi förra året i samband med renovering här. Tänkte att vi nu äntligen skulle skaffa något som vi verkligen trängtade efter. Annars har vårt hem mest präglats av "fådda grejor" och det har passat oss som handen i handsken
:-)

Anonym sa...

Va söta lla djuren är. Vilket zoo vi hade. Saknar foto på lukas ch oliver.

Och lille Alfred.

Puss och kram eva

Anonym sa...

Det kommer mera jag har inte hunnit så långt än vem vet vad där är bara vilka djur man kan vänta.

Birgitta sa...

Roligt att se alla djuren, men förstår att det fanns fler.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Ingelapingela sa...

Jo, ska se om det dyker upp bilder på fler och det gör det nog ;-)