Bloggintresserade

fredag 12 mars 2010

Fredagsmusik



YES ett litet fredagsmellanstick får det minsann bli mina vänner. Vad sägs om de här båda herrarna... Kristoffersson spelar i sommar på Kronovalls vinslott:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fredagshälsning till dig och de dina, vi får ev snöbyar under dagen. Jag skottade svärföräldrarnas grav i veckan på årsdagen så vi kunde tända marshall och lägga rosor, men det kommer nog inte så mycket snö igen att stående gravsten gömdes i snön och bara en decimeter stack upp.

Helg på dig.
Ann

Ingela sa...

Godmorgon Ann, önskar även er en härlig helg... hoppas kan man ju på att det utlovade snöovädret drar förbi och ut till havs.

En ljus och fin morgon och så är det fredag med allt vad det innebär.

Blev soppan god igår? Vad var det nu den hette, blev nyfiken vad det var för något men igår var jag fullt upptagen med det jag håller på att sy så det blev inte mycket tid till annat.
Helg på oss och kram på dig!
Ingela

Ölandsvindar sa...

De där sjungande herrarna har alltid legat med på mina privata topplistor.Härligt! Beträffande tråd och nålsögon. Redan på den tiden jag såg utan glasögon använde jag en sån där liten metallgrej med ögla för att få motsträviga trådar på plats. Funkar jättebra.
Trevlig helg
Kerstin

Bestemor Drillo sa...

En solskinnshelg ønskes deg fra bestemor ! Stor klem!!

Gudrun sa...

Hej vännen!
Hoppas du har en bra dag.
Har du stuckit dig på nålarna? det brukar jag göra när jag syr.

Ha en gó dag.