Bloggintresserade

tisdag 20 april 2010

Vått

Hej på er allesammans. Oj vad det regnar här!!!

Ser att du har jobbat i trädgården Gudrun tills nu. Duktigt! Men du ta inte i för mycket nu i starten för då blir det kanske bakslag! För min del blev det visst en del planterat men fattas jord det skulle Mats ha med sig hem efter jobb idag, så kanske imorgon eller troligare på torsdag som ju är ledig.

Bordet blev inte heller målat för det var inget lämpligt väder för det.

Hann precis få in tvätten innan regnet satte fart.

Sorterat aningen mer så nu vet jag snart allt vad där är från förrådet. Skönt! Nu blir en del ompackat och mycket åker i soporna. Mycket hittar man som ger upphov till leenden... minns du den här hatten som jag tillverkade till dig att ha på Squere dance uppvisning Anna-Karin? Fläckig är den men den har ju några år på nacken (haha). Hittade gjorde jag också dina stora underkjolar och t.o.m. dina ridstövlar hmm.

En del ska jag se om jag kan sätta upp till försäljning någonstans. En hel del skridskor, hjälmar samt två kompletta körskolemappar ...

Nu sitter den där stones nya och jag fryser så nu ska jag ta ett bad som du Gudrun! Ikväll blir det nog en förhoppningsvis bra film.

3 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Gokväll vännen min!
Jaså hos dig regnar det, här kom det lite snö idag fast bara några minuter. Det blåser mycket kallt må jag säga, brrr. Nästan så man är badsugen minsann men det blir inget ikväll.
Vi har haft en kille här idag som kapat ner tre träd, 2 tallar och en björk, blir lite väl mycket skugga där nu på våren och sommaren.
Inte som med försäkringskassan det med beslutsfattande. Vi frågade igår kväll om han hade tid att kolla på träden någon dag framöver, idag är de borta, det du.
Psst, jag har klämt i mig en helt onödig köppizza ikväll, men det var så himla gott idag :)
Nu ska jag se äntligen hemma
Kram på dig tjejen
Lena

Petit Eyekiss sa...

Go kväll o god natt Ingela!
Hektisk dag i dag. Har haft grannar från Muskö på middag ikväll. Vi umgås lite på somrarna, och dom är alltid så gästvänliga, så ikväll var dom här hos oss på 3-rätters.Disken är avklarad och sambon sover, och mina ögonlock börjar att hänga.
Trevlig men slitsam dag.
Kram
Elisabeth

Ingela sa...

Där var det energi och handlingskraft vill jag lova Lena!!! Då kanske ni har fått lite ved också att ta hand om? Det blir go värme till vintern (för någon)oavsett. Spås att vintrarna ska bli kalla i fortsättningen.

Onyttigt kan tycker jag att man kan sätta i sig ibland och att man då njuter av om det är gott. En viskning var det ju så jag kanske inte skulle basunera ut det ;-)
Här blev det filmen Så olika istället! Bra!

Vad bra att det blev lyckat igår Elisabeth. Ibland är det kul att slå på stort och få spela ut hela sitt register, men du det tar på krafterna. Hoppas nu inte att du ligger pall idag!