Bloggintresserade

fredag 23 april 2010

Massor av sol




JIPPI idag är det fredag och allt vad det innebär. Sol ute, sol inne, sol i hjärta sol i sinne... Önskar er alla detsamma!






Absolut dags för en Whitney och dagen får avgöra valet:







Huh yeah Woo! Hey yeah, huh, hoo yeah, uh-huh yeah
Clock strikes upon the hour

And the sun begins to fade

Still enough time to figure out

How to chase my blues away

I've done alright up to now
It's the light of day that shows me how

And when the night falls, loneliness calls

Chorus: Oh wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah wanna dance with somebody

With somebody who loves me

Oh wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah wanna dance with somebody

With somebody who loves me

I've been in love and lost my senses

Spinning through the town
Sooner or later the fever ends

And I wind up feeling down

I need a man who'll take a chance
On a love that burns hot enough to last

So when the night falls

My lonely heart calls Repeat

Chorus Somebody oo Somebody oo Somebody who loves me yeah

Somebody oo Somebody oo

To hold me in his arms oh

I need a man who'll take a chance

On a love that burns hot enough to last

So when the night falls

My lonely heart calls

Repeat Chorus Hoo hoo dance, cmon baby hehehehe Woo yeah hehehe

Dontcha wanna dance with me baby Dontcha wanna dance with me boy

Hey Dontcha wanna dance with me baby
With somebody who loves me
Dontcha wanna dance say you wanna dance

Dontcha wanna dance

Dontcha wanna dance say you wanna dance

Dontcha wanna dance

Dontcha wanna dance say you wanna dance uh-huh

With somebody who loves me (hoo-oo) Dance (hoo-oo hoo) Hoo-oo hey baby
**********

Visst imorgon har Mats och jag tider bokade på LIVSHJULET.

Oh, vad dejligt det ska bli. Kroppen kommer att bli så uppmjukad efter mer än en timmes behandling att sen som Mats sa; "... kan du gå ner i spagat igen" :-D Men det tror jag är att ta i, för om kommer jag då inte upp igen!!!

Idag på programmet Paliativvård. Diskussion runt en film om Kerstin som har fått besked om att hon har obotlig cancer och kort tid kvar. Hon och hennes familj har ställt upp på att skildra de frågor och den verkliget som de alla ställs inför med Kerstin i centrum. Inte ett öga torrt...



Kan ni tänka er, då jag kom utifrån Milnergymnasiet hade det visserligen både börjat och slutat regna men asfalten var rent våt med några mer eller mindre pölar. Det kändes som ett tecken efter denna förmiddag!

Då bussen närmade sig Rinkaby stod regnet som spön i backen och det gick inte att se ut genom sidorutorna. Även i Åhus regnade det rejält och himlen full av gråmoln... men kan ni tänka er då vi kom till Kanta då var solen åter ett faktum. Charlie glad som en speleman att jag är hemma igen (och du Eva-Katrine jag håller med dig det är inte ett roligt skämt av pappa då han hävdar att han ligger ute på Blocket!!!)

Själv är jag tacksam att jag kom på den lysande idén att asa in bordsunderredet i drivhuset igår... det innebär att det är redo för att målas närhelst jag har lust! Ska sanningen fram så var det mest med tanke på att jag ville undvika en målad hund.
Vad häftigt med så många trevlig kommentarer så här pass tidigt på dagen!!!
Du låter minsann glad och förväntansfull du med Gudrun, vacker naturskildring och som grädde på moset sitter fiskmåsarna 2o 2 och du ska ut på en tur. Det är tydligt att det är stora lokala variationer vad gäller vädret, alltigenom typiskt för månaden. Där är vi alla vittnen.
Vad gäller planteringen Eva-Katrine, låt mig se knappt hälften vad gäller fröerna kvar. Tack för gott tips Pella. Kan undras var man får tag i bubbelplast. Inget precis som jag har sparat på, synd det hade ju varit bra att ha nu.


80 minuter tar behandlingen med Pindas Lena. Ingår dränage av slaggprodukter... och det är ju inte fel! ... Cirkus nej men oj vad kul! Det älskar jag också! Varför känns det så genant utan barn? Det tycker jag också! I princip är man själv uppvuxen med Cirkus, ett par gånger om året. Den kom tillsammans med exotiska djur och stora sällskap sällskap zigenare och det var just exotiskt, spännande och förenat med mysik runt hela arrangemangen.


Bilden är Anns från hennes och makens besök just igår!


Det där med spagat ja man ska inse sina begränsningar, men visst är det så att man ibland dras med i fantasin och åren liksom bara försvinner? Ungefär som... jag tror att jag berättade om min upplevelse då vi var på disco för ett tag sedan, att jag då reagerade över hur till åren komna som de andra gästerna såg ut! Desto längre kvällen gick upplevde jag en förvandling mitt framför ögonen. Antingen hade andra närmat sig spagatstadiet eller ve och fasa jag själv

;-)

... men du Bettan man kan ju värma upp, kosta på sig att skaka loss och vråla loss då andra inte ser och har ont av det.



9 kommentarer:

Gudrun sa...

Tjenare Pinglan!
Vilket underbart morgonhumör. Riktigt ser dig framför mig där du studsar av glädje.
Idag skiner solen, kallt är det, frosten ligger överallt, dimman ligger som ett tunt täcke över vattnet. Fiskmåsarna sitter två och två.
Det ser ut att bli en fin dag.
Ida skall jag ut och åka.
Kram

Anonym sa...

Morning Friday! Jop, det snöade lite i onsdags (fotot) så igår torsdag vaknade vi till gräsmattor som var florsockerpudrade, men det försvann fort för vi hade mest sol och vind hela dagen. Idag vaknar vi till gråhimmel, trafikvarning på radion och nu ringde maken och hade 5 cm snö och han är knappt två mil norr om mig och vips kom snön hit, den faller som lovikavantar ute nu. April, april på oss!

Klem, Ann

Randiga Tråden sa...

Tack det samma, just nu skiner solen igår snöade det. Trevlig helg, Brittmari

Möllebacken sa...

Godmorgon Plingeling.
Jisses vad du är pigg. Hoppas att du (ni) får en myshelg med kanonväder ( just nu ser det ju bra ut med blå himmel) Nu ska jag vara ledig i fyra dagar.
Kram
Pella

Ölandsvindar sa...

Spagat = ambulans! Gångjärnen är inte lika välsmorda längre som jag brukar säga.Men även knarriga dörrar har sin charm. Sol här också idag!
Kram
Kerstin

Anonym sa...

Vilken bra låt i vår solen du satte igång....=) vilken låt kan du bäst nu? Konserten närmar sig med storm fart. Igår fick jag upp berra & milla men anna-karin kan inte åka upp för hon fick ingen kattvakt. Inte lätta att ha barn =) haha.

Hur gick planteringen igår? Här hade det inte gått att mysa i någon trädgård, det snöade och regnade. Bläää. Men idag är våren här.

Kram eva

Fånga dagen sa...

Ja där fick man sig en dos av gott morgonhumör, månntro beror det på att det är fredag.
Livshjulet låter så härligt, men jag rekommenderar att inte gå ner i spagat, du vet höftoperationer är så långdragna :)
Vet du jag ska på cirkus idag, har jag inte varit på sen mina grabbar var små, så det ska bli kul.
Jag önskar dig en härlig helg och skickar stora fredagskramen till dig
Lena

Petit Eyekiss sa...

Tjolahopp Ingela!
Vilken fart du sätter på oss på morgonen
Efter detta sång och dansnummer är mina stela muskler uppvärmda. Hon är ju för bra, vilken röst!(Sambon inte hemma så jag kunde dra upp ljudet ordentligt;-)
Ha en lika härlig fortsättning på dagen. Här är det klarblå himmel men lite småkyligt.
Kram
Elisabeth

Anonym sa...

Hej igen, sorry om jag var oklar men vi var inte på cirkus igår, bara passerade och jag tog ett foto åt din blogg liksom :-)

Svejs, Ann