Bloggintresserade

lördag 17 april 2010

OUTLET i Göingebygden



Hallau där, här är jag ;-) hemma efter en utfärd till Göingebygden... Osby har nu sin årliga outlet då är hela orten öppen med erbjudanden tillsammans med att de visar upp sitt ordinarie sortiment. Visst fanns det möjligheter att fynda på ditten och datten och vi blev smått kära i ett utemöblemang vitt i gammal stil, så vackert att man blev andlös. Trots halva priset nu slutade det på 3900:- fy bubblan... de pengarna skulle vi då aldrig lägga på ett utemöblemang.

Inte mycket kom med hem, stora ljus 17:-/st och doftljus 5:- paketet gulliga kulor för 10 :-/st



Alltnog, kul att återse Osby jag gick ju lanthushållskola där för snart sagt 36 år sedan. Numera är skolan nedlagd sedan många år men det var fantastiskt skoj att få lära sig och prova på lite av varje.

Ett tunnare fredagsinlägg får man nog leta efter. Visserligen bjöds ju en gammal goding... Dirty dancing ja, kanske dags att njuta om den filmen strax? Inte mycket längre inlägg idag men kanske kommer det mera imorgon. Absolut vill jag kommentera kommentarer och läsa era inlägg såklart!

2 kommentarer:

Möllebacken sa...

Mysfynd. Kulorna blev jag lite förälskad i, speciellt den turkos/vita. Vilka roliga utflykter du är ute på. Tyvärr så kostar utemöbler en del, och det bästa är ju om man kan hitta begagnade original.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram Pella

Ingela sa...

Ja, jag håller med dig! Roliga utflykter och småfynd är också kul för de där stora fynden gör man inte så ofta ;-)

Tänk att vi var så nära dig Pella häromdagen... jag sa det, titta Kalle på den där skylten tror det var där som Pella bor!!! Då var det ändå rätt! Jo, det händer faktiskt att vi åker på det hållet ibland men inte så ofta nu längre som då barnen var små, du kan nog gissa varför ;-)

Ha nu en skön final på helgen själv!