Bloggintresserade

söndag 18 januari 2009

Söndag

Ann: "Good morning Pinglon, Börjar med att nej, vi såg inget blått sken med svans på himlavalvet igår kväll :-) "

Hörde på nyheterna så nu vet jag vad du pratar om...själva missade vi det också! Lär ha varit en meteorit. Kul,spännande och kanske skrämmande ... men i så fall något fullt naturligt, häftigt och kanske inte så vanligt?

... Låter som en härlig dag för dig igår! Jag lullade hemma med matlagning, dammsugare och tvätt och maken körde hem timmer när en blöt mossdel fryst och höll för fyrhjuling och släp".
__________

Uppe och skjutsade mor till stationen i Hässleholm på morgonen. Mötte knappast en bil på hela vägen, och det hade snöat kring Önnestad (snön låg som puder). När Mats och jag skulle gå tillbaka till bilen så kände vi att det var något halt så möjligen tog vi det ännu lugnare på vägen hem. Nu ligger Mats och slumrar i soffan. Själv har jag bläddrat genom Leva & Bo, stickat en stund och landat en stund vid datorn,repris på körslaget tänker att jag ska se reprisen också...
__________

Nya bilder på inlägg: 17,16 samt 11 jan

__________





Som vanligt ser Mats och jag Lucky både här och där. Vi har varandra, men något viktigt fattas oss.





... och en extra lov nära Fädriften. Såg från bussen i Fredags hur furorna fallit på andra sidan vägen. Luckys toalett såg helt annorlunda ut. Troligen ska det byggas... Ville nu se det från närmre håll. Såg rätt förfärligt ut... Det har i alla år som vi har bott här känts som om vi bott på landet- fast ändå centralt.Få se hur länge det håller i sig! Blir nog snart svårt att tänka att vi haft koängen strax brevé och kostig här utanför... sparris- och tobaksfält för inte alltför längesdan. Vi behöver bara tänka oss tillbaka 3-4 generationer!

__________

Glad för SMS från dig Irene! Hoppas att du mår ännu bättre imorgon!
__________

Ute och surfat på nätet fann valpar i Kalmar med samma blandning som Lucky. Blir kanske inte omöjligt ändå när den dagen kommer. Just denna kull född på nyårsafton.

Inga kommentarer: