Bloggintresserade

lördag 10 januari 2009

Lögaredag

Jodå här är vi!

Nu är julen nerplockad i lådor. Mats har varit en runda på tippen med granen...och den barrade rätt bra när vi började röra i den. Lådorna får stå kvar tills imorgon och städningen får också vänta. Kanske ännu längre för imorgon är det kalas i Helsingborg. Har precis tagit ett bad, sen väntar EKO; nästan slut på tvål, schampo och annat smått. Sen tänker vi oss ut på långpromenad före kvällningen.

Kul att höra från dig Jeanette. Irene du har nytt mail i boxen...

Ann; "Mildväder och barmark. Inte mycket mer att rapportera från denna front. Ha bra lögaredag!"

Irene: "Idag sov jag länge till och ifrån. Men det var så skönt att kunna ligga ner och sova den största delen av natten :) och det första jag gjorde var givetvis att springa in och printa ut kapitlen ur boken :) :) :) synd att Eva-Katrines illustrationer inte kunde följa med. Det är bara för mina program. Jag tycker det är så tråkigt att installera om datorer så nu vet jag vad jag måste göra idag, måste bara ut och handla lite bröd och mjölk Och så har jag några få varv kvar på första stycket till boleron, har gått trögt på sistone för jag har somnat så fort jag har stickat. Vad är det för ett spännande projekt du stickar på? Nyfiken i en strut...Fniss..."

Ja, nu är det ju så med mig att det vet man aldrig. Kanske blir det inte ens någonting, det vet man inte heller. Jag gillar mest att ha något i händerna. Blir jag nöjd så lär du få veta det!

Nu väntar EKO. Därefter en snabb promenad till Dan och Ann i Äspet. Hemma igen vid 19. Pizzakväll. Trött. Körslaget på tv...och stjärnorna i pauserna...

Anns kommentar (19.16): "Kaffe o tårtkalas hos svärföräldrar idag med kusiner o dyl. Nu har vi sparkat igång routern och surfar trådlöst i tv-rummet minsann :-)...

Go tv-kväll på er, snart vankas Min morfars farfars far och jag och nostalgisk räkcocktail med nybakt bröd och rötjut, följt av Stjärnorna på slottet och vi rundar av kvällen Burn-up"

Vafals? Rötjut? Burn-up? ...

Ann: "Rötjut=rödtjut=rödvin och Burn-Up var sista delen av brittisk thriller på TV :-")

Aha...!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.

Kaffe o tårtkalas hos svärföräldrar idag med kusiner o dyl. Nu har vi sparkat igång routern och surfar trådlöst i tv-rummet minsann :-)

Go tv-kväll på er, snart vankas Min morfars farfars far och jag och nostalgisk räkcocktail med nybakt bröd och rötjut, följt av Stjärnorna på slottet och vi rundar av kvällen Burn-up.

Ann

Anonym sa...

Rötjut=rödtjut=rödvin och Burn-Up var sista delen av brittisk thriller på TV :-)