Bloggintresserade

fredag 2 januari 2009

Friday (g)

.... morning...

Kan inte låta bli att berätta om min sanndröm imorse. Det hör ju till saken att Lucky brukar skälla en gång när han har varit ute för kiss i trädgården. Imorse drömde jag precis vid den tiden när Lucky brukat få sin första smärtlindringstablett att Lucky gav upp ett skall. Inte konstigt om jag blev klarvaken på en gång... då skällde han ytterligare en gång och då var jag absolut klarvaken! Gick så klart och öppnade ytterdörren. Nu är han här inne hos oss och det känns åtminstone bra att veta.

__________

...brr. kallt vet inte hur kallt men eftersom vi har det värmesystem som vi har tar det lite tid innan krutet slår om och våra tre stora element värmer upp huset (innetermometern visar på 18 grader. Mats håller just på att sätta en brasa som komplement.
---

Passar på att publicera Anns bilder på Mickes nya väderstation


Ann : "Brrr! Vi tog promenaden innan maten igår, för att rensa :-) Så soligt och vackert hela dagen, rimfrost som gör landskapet vitt i brist på snö. Men ack så kallt!

13,6 grader nu...
---
Aha, bara du kräkts och ett dygn, kanske 'vanlig' matförgiftning, du ätit nåt olämpligt men inte de andra".

Men isåfall borde Eva-Karine också ha ätit det för hon kräktes igår kväll när hon lagt sig. Ja vad säger man när hon kommer in och tackar? :S ... Så jag svarade som intränat Varsågod :)

"...God fortsättning :-) "

Vilket påminner mig om att jag inte har önskat er ett gott nytt år vilket jag ju i själva verket gör!

__________


Idag har jag lyckats få i mig en formfranskemacka med mjukost, men det var trögt... just nu uppe för att röra ihop pulversoppa medan de andra sover.

... som ytterligare mål för dagen en liten kvarterrunda för att hämta frisk luft.

Irene: " ... Vi har ju redan gått ca en halv mil i tolv minusgrader fram och tillbaka till lasarettet. Blev inte du också kall om näsan? Fniss..."

Nä nu blommar löken! Du får allt ta bättre vara på dig!
Nu har vi ätit vars en tallrik pulversoppa och tagit en promenad runt kvarteret.
__________



"... skickar med en bild jag tog nu på hur långt jag har kommit på boleron :D det är silvertrådar i det svarta garnet..."

Snyggt!... ska bli spännande att se när den är färdig!

__________

Ja jag har fått era kedjebrev Britt-Marie och frisse Mona men tyvärr har jag inte tyat skicka dem vidare! Vet inte heller hur ofta du brukar läsa min blogg men hoppas att du ser det här Mona.

__________

Ja imorse gav sig Anna-Karin av på lyxkryssning med bäste säljare från hela Sverige med jobbet. Hennes resa går att föla från resedagboken.se (Karibien)

__________

Eva-Katrine bjuder oss på utsökt hemgjord pizza ikväll. Kändes ok att som första mål njuta denna "Hälsopizza", om nu sådan finns? :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, här är jag ute för första gången med nya datorn. Skönt att höra att du håller på att repa dig! Märkligt om dröm och Lucky, då du inte brukar drömma om inte annat, goa ponkevovven, kanske tar adjö på sitt vis.

Solen dalar vid horisonten över granarna och vi är mätta och goa efter varm soppa med grovt bröd efter en promenad i kylan.

Hörs via email när jag lyckats med de inställningarna :-)

Ann

Ingela sa...

Ja visst var det en märklig dröm men jag blir inte förvånad för jag brukar lite då och då ha sådana här feelings!

Nu när jag har piggnat till lite har jag något att se fram emot!

Kramar över etern smittar inte va?

Anonym sa...

Hej igen Ingela,

Vill du vara snäll och skicka ett email till mig... så jag får din emailadress hit till nya datorn...

'Bara' -6 idag och lite molnslöjor över sjön när solen snart nalkas.

Ann