Bloggintresserade

söndag 4 januari 2009

Söndag

Godmorgon. Uppe igen ur plurret... ljust ute och blå himmel. Visade på -10 grader utanför bilen när Mats skulle upp och köpa morgonbullar och tidning MED BILAGAN. Nu väntar frukosten!

Ann: "Vi har drygt -12C denna morgon, ser ut att bli en klar och kall dag. Igår mulet och lite snö. Fick våfflor till eftermiddagskaffet av maken igår, inte konstigt han är gift :-)

---
 
... Bjudit svägerska o svåger på söndagsmiddag, det blir älgstek idag.
 
Hur är det med magen, aptiten? Och hur är det med er alla där utan Lucky... förstår att det är svårt, tror att det är oerhört svårt för er... En gruppkram till er!"

Hej på er...vet inte om man ska kalla er mina läsare för det är ni ju men samtidigt rätt tunt vad som finns att läsa som jag har skrivit. Tur att det finns lite nytt från lilla Ann och Värnamotrakten.

Nu är det faktiskt så att jag har något nytt att berätta. Eva-Katrine, Mats och jag har precis varit och sett "Austrailia" på bio... så ni hör att det är hopp om livet på den här fronten. Även om det här med saknaden efter Lucky är fruktansvärt svårt, för det är det! Precis som du sa Ann; oerhört svårt. Och det gäller även Olivia på hennes sätt. Vi lät henne träffa Lucky efter att vi hade kommit hem från veterinären för ville inte göra om samma misstag som när Jack dog. Knubbe fick aldrigt träffa honom och istället sprang han och letade länge länge. Letade upp den plats där vi grävt ner honom la sig där och ville inte gå därifrån. Olivia vände strax och gick rakt bort till korgen med Luckys leksaker. Dom brukar hon ju inte bry sig om så det var ju rätt märkligt. Det var som hon undrade vad vi skulle ha dem till, kanske för att ta farväl på sitt sätt. Idag har hon legat på hans favoritmatta... flög lite skamset upp när jag var påväg in för att hämta något i sovrummet.

Smygtitta på Austrailia på adress:
http://www.expressen.tv/noje/filmtrailers/1.1412663/australia

Inga kommentarer: