Bloggintresserade

lördag 3 januari 2009

Lördag


De här oerhört vackra rosorna fick jag av min lille Mats!!!

Mor: "En ännu bättre fortsättning på det nya året! Önskar vi er!... Blev glad över din dröm om Lucky!... I flera dagar har vår mailserver strejkat.Det är väl typiskt när jag hade något som jag ville skicka till dig!

Det är inte mycket jag vet om den här dikten. Jag ser den som den vackraste av alla. Jag skrev av den för många år sedan ur en dödsruna:

"När jag dör är jag alls inte borta
fast min kropp blivit aska min vän
genom allting som susar och sjunger
skall jag komma tillbaka igen
Genom fåglarnas kvitter i träden
genom fjärilars fladdrande slag
genom flingornas dans emot din ruta
skall jag ge Er en hälsning varje dag.
Och när björksaven stiger om våren
och Ni känner en varmare vind
skall Ni ana min själs odödlighet
då jag dunlätt smeker Er kind
Och då vet Ni att jag inte är borta
nej mer nära än Ni kan förstå
genom allting som susar och sjunger
skall min hälsning med kärlek Er nå."

Tack mor för några väldigt vackra och nära rader!!!
__________

Vitt av frost ute. Hur många grader? Svårt att säga. Tror att jag ska ge mig på att dammsuga huset. Få se hur länge energin räcker Mats är på tur upp till Apoteket.

Eva-Katrine sover än Kalle jobbade ett par timmar vid taxi igår kväll. Milla och Per-Olof ligger också sjuka nu i Helsingborg, Pratade precis med dem, slut på huvudvärkspiller och för sjuka att gå ut för att handla idag. Skulle ringa och höra om en kompis har några hemma.

Ann: " 'Bara' -6 idag och lite molnslöjor över sjön när solen snart nalkas... Letar receptet på flygande Jakob och då kom ditt mail :-)... Jag bakar skållat rågbröd oxå, tvättar sänglinne och skall vika tvätt... Maken ute med motorsåg och kapar sly här nere mot lilla Bössesjön, det är grått ute och småsnöar... Svägerskan ringde nyss, de skrinnat på sjön till liten ö och satt och såg land och vårt hus, och min kusin Tobbe med familj och kompis familj är nere på sjön med och pimplar och grillar korv. Full rulle idag... Dags knåda deg och lägga i brödform. Svejs!"

Tack för SMS Irene! Upptäckte det för en stund sedan. Hade glömt mobilen i sovrummet därför först nu!

Inga kommentarer: