Bloggintresserade

fredag 23 januari 2009

Fredag

... ja så var det fredag...
...fredag gör jag vad jag vill...

... morgonbeslut på pizza ikväll... samt långpromenad...

Telefonen gått varm på jobbet hela morgonen... samt en snubbe varit här angående den obefintliga ventilationen... snack med ett par elever som kom tidigt... Hy vad kallt sa den ene som kom in med röda och iskalla kinder... nu helt ljust ute men klockan har ju hunnit bli en kvart över åtta. En lektion väntar... tätt följt av Försäkringskassan.




Ett litet vårtecken utanför kassan... trots kylan. Tänker att tiden är ur led för nu blommar minsann vincan (!).



__________




Tillbaka på jobbet en stund. Passade på att plåta narcisserna som börjar titta upp i rabatterna utanför när jag var påväg till bussen. Ja, ni ser ju vad som används som askkopp. Inte ser det då trevligt ut med fullt av fimpar, eller hur?

(?) Nej det är inte bara vi som är inhysta i byggnaden... Men när det låg en använd kondom utanför dörren i måndags morse då hoppade jag då mer än till.

__________

Nu åter hemma!

Hujedamej så kallt det är... ej värre tänkas kan (?) Jag håller verkligen med vår elev imorse. Idag blåser det genom märg och ben och kommer lite sådan där knappnålssnö som du pratade om en gång Ann. Jag tänker att det var en bra beskrivning åtminstone på den lilla snö som vi fått. Inte som puder (mjukt) snarare stickigt som nålar.
__________

Lycka till i eftermiddag Irene. Du kan väl höra av dig sen!

Kompl. gårdagens inlägg.

Irene: "... Idag har vi bara grått och blask, men vad gör det så länge jag får må så bra att jag kan stå och gå hela vägen hit är jag nöjd och glad med livet :). Hur mår du själv då? Du låter lite gladare idag. Du såg mer än trött ut på bilderna du mailade. Bäst jag går in igen så jag kommer i tid."

Ja, visst är det härligt med fredag, ser nu fram emot en ännu orörd, lugn och skön helg. Att bara ta dagen som den kommer utan några krav eller några måsten. Det passar mig och hur jag numera fungerar. Annars går det rent för mycket kraft åt till återhämtning något som ofta är svårt för andra att förstå.

"... nu är jag hemma igen, allt gick bra. Så spänd i väntan på resultat bara..."

Håller mer än tummarna. Ser fram emot att rå om lilla syrran i vårt hem... v 8 har vi i skolan sportlov...
__________




Som jag lovade Eva-Katrine här kommer fotot på en av valparna i kullen och du grattis igen!




Eva-Katrine kommentar härunder: "Tack för grattis kommentarerna till min examen och vilken söt vovve....en sån ska vi ha :) Den ska bli min tycker jag! Puss"

Irene: "...hur sugen är du på en av valparna egentligen?D.s. jag är som vanligt bara nyfiken :) Fniss varma fredagskramar"

Nuvarande ägare: "Ja de har inte växt så mkt ännu, det är så svårt med bilder och se hur de ser ut och så. Ni skulle komma och titta på dem istället och se dem i action:)
Jag har nu tittat på er hund och jag kan på en gång säga att vi har en hund som är hel svart ovanpå som er och sen har han lite vitt under. Vi kallar honom svartnos.
Sen har vi två st som åxå är hel svarta fast har vitt på nosen. Alla dessa är killar :)... Vi kan kanske skicka fler bilder när de blir äldre men jag tycker nog att ni ska ta och komma och titta på dem om någon vecka,och se hur de är. Det är jättesvårt att veta hur de kommer att se ut när de är stora, några kommer nog vara mer lik mamma och några mer pappa."
TACK!
__________

Haha, det var väl det varmaste idag... öppnade precis dörren och stängde den lika kvickt igen... bytt ljus i ljusstaken... tänt blockljusen på spiselhyllan samt den stora lyktan och ljuslyktan vi fick av lilla Milla (härunder tillsammans med Eva) i julklapp.

Här ser den ut som om den vore flera, men det är som det speglar sig i fönsterna...
__________

Let´s dance och att se på när andra svingar benen ett bekvämt nöje så här en fredagskväll.
Sen tyade då inte vi mer. Godnatt! Ingen Olivia under täcket i natt inte, kanske hade hon redan fått sin dos för tillfället. Det jag menar med katter- de bestämmer själva! Härligt det med, men båda personligheterna ska finnas i vårt hem, tycker jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för grattis kommentarerna till min examen och vilken söt vovve....en sån ska vi ha :) Den ska bli min tycker jag! Puss

Anonym sa...

Hej mamma!
Söt valp! Är de från denna kullen i Kalmar?
http://www.blocket.se/vi/19650705.htm?ca=23_11_s

Puss anna