Bloggintresserade

måndag 24 augusti 2009

E-Ks o Eriks "lya"

Här har ni vår lägenhet, inte färdigindredd och icke städad :) haha. Men det kommer väl!

Köket Ljust och fräscht och kanske skulle jag vilja säga det viktigaste rummet åtminstone för dig E-K som älskar att kocka:



Hallen som ser ut att vara uppdelad i ett par partier?



Klädkammare med stor plats för kläder som är ett hett ämne för er båda, och vad är det jag ser inne i hörnan är det inte klubborna :-D :



Vardagsrummet kanske det rum som ni fått mest hemtrevligt?:





Badrum, förstår att du är lycklig som fick ditt bad:



Sovrummet med en vacker spis, men kanske hade jag valt att placera datorn någon annanstans med tanke på stilbrytet i spegeln :-D



Tom gästrummet ser fint och bekvämt ut



Ser ut som om ni kan få det jättemysigt bara ni mysar till det lite. Men det kommer! En ljus och fin lägenhet!

E-K: Ja det är en ljus och fin lägenhet men det behövs lite mera mys till den. Men det får vi bygga upp efter hand :) Nu fick du dina bilder iallafall :)

Ann: "Nämen gu så roligt få se E-K's&E's lya!! Vilket ämne att bygga upp ett hem av, wow :-) Hoppas vi får kontinuerliga updates när något lagts till, tagits bort eller så! Hur går det då med mathållningen; nyttigheter och onyttigheter E-K? :-D Och du vet, oxå jag håller tummen för jobben du sökt! Och du E-K, den där 30-taggarens kommentar, säger mer om henne än om den hon trodde sig tala om, så släpp och let go :-)"

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det är en ljus och fin lägenhet men det behövs lite mera mys till den. Men det får vi bygga upp efter hand :) Nu fick du dina bilder iallafall :)