Bloggintresserade

söndag 9 augusti 2009

Söndag på er



Ann(7.43): "Försökte tro att jag vaknade före vädret idag med, men inte, fortfarande har solen inte kommit... men det är SÅ svalt och skönt ute och jag vädrar hela huset :-) Vaknade strax innan midnatt av fest som sommargrannar höll, ho vad det var livat :-)
 
Det blev städat i hettan igår, handla lite ny musik och till kvällen fick vi kolgrillade revbenspjäll med kibutzsallad och grönt serverat med rosé, mums.
 
Idag skall vi träffa svägerska med make som är elektriker i skolhuset och planera inför installation av värmepump familjen köpt till det huset. Faktiskt har vi köpt en till oss i vårt hus också, att koppla in på befintligt värmesystem, det är luft/vatten-värmepump och båda levereras imorgon, så husen kan värmeförsörjas även om vi två inte finns hemma och eldar i vedpannan.... eller om ved skulle mot förmodan ta slut :-)... (8.33) Solen anlänt!"

Ännu en varm natt i Paradiset. Har precis varit ute med Charlie på hans morgonkiss. Okej då rätt morgonsvalt men det lutar nog åt att det blir lika varmt idag. På programmet... inte mycket tänker jag. Det är ju dessutom vilodag.



Varm dag, lång promenad i slippers, rensat ogräs, väggen växer samt hemlagad lasagne till middag. Så nu är de små lavendelplantorna på plats i rabatten utmed däcket... min tanke är att de ska bli en lavendelhäck vid rosorna men vi får väl se hur det lyckas. En kväll med kortspel på fyra "man" läge för en film ikväll åtminstone början. Imorgon jobbedag för Kalle och Mat Eva-Katrine börjar inte förrän eftermiddag själv begynner vi på onsdag med utfärd till Tjärö (lång dag; avresa 8 beräknad hemkomst i Kristianstad kl sex).

1 kommentar:

Anonym sa...

Solen anlänt!