Bloggintresserade

fredag 14 augusti 2009

Mystiskt dimhölje

Tidigt, antydan till sol, inget regn i natt inte. Härligt att det är fredag.

Ann (6.45): "Mystiska dimmor som faktiskt kom redan tidigt igår kväll låg över landskapet här när jag vaknade, nu har solen klättrat fram och himlen lyser blå! Vackert värre.



Mot tjärnen
Wow så vackert!



Utsikt neråt sjön
 
Igår tog jag mig en utflykt, hade 'förkommet' paket att hämta i fd jobbets personalbutik och var nyfiken på en handarbetsbutik som annonsera rea, Ateljé Margareta (handla inte ett jota där), och en postorderoutletbutik, Haléns & Cellbes-butiken (en vit långärmad topp annars lurk)...



... och begav mig på förmiddagen till Borås. Göta petter vilket åskväder där startade, regnet öste ner, så jag tog inga avstickare hade annars i bakhuvudet kanske lite Knalleland eller så, men när mötande trafik orsakade rena hawaii-surfvågorna ville man inte bli kvar. Var istället inom bistra Fyndlagret i Tranemo på hemvägen, men utkommen därifrån (med en ljusblå fleecejacka till maken och 5 kg tvättmedel) hade ovädret hunnit ifatt nästan så det var att fortsätta. Hemkommen med åskan i hälarna och regnskurar. Hua. Framåt kvällen lättade det.
 
Emil fick vi in igår kväll omkring halv sju.

När han ätit...



... hämta jag honom till min soffa och vi hade lite gos,



... och han fick sova lite.



Kommer bli lite tomt och mycket sorgligt utan honom framöver, vet att maken tycker det är än mer sorgligt. Puh.
 
Gumman och Gubben? Ligger båda uppe och sover fortsatt idag :-) Varit kallt och regnigt = sovmorgon för kisse :-)
 
Rönnbär? Ja, det finns hur mycket som helst, så vackert att titta på. Själv letat recept då och då, men hitta inget spännande, ni får väl smaka av mitt experiment i ena chutneyburken du fick och se om det var nåt att ha :-) till helgstek eller så :-)"

Ja, det är klart det får vi testa vi har ju faktiskt en söndagsstek i frysen :-)
 
Har sett dina mail på jobb, kollat härliga foton, men inte kunnat lyssna på länken eftersom jag behöver högtalare för det :-) ... vi hörs sedan vilken dag du hade igår!
Förstår att det blir tomt utan Emil, han verkar vara en riktigt stark personlighet som förresten de flesta katter. Men det verkar bli bra! Nu blir det mer tid till Gubben och Gumman igen!

Nu har jag kommit hem fredag skönt efter dagens arbetstid som stannade vid 5,5 timme.
__________

Missa att inte följande länk;
http://www.expressen.tv/nyheter/Utrikes/1.1670475/liten-cash-kopia-charmar-varlden

Ja, jag säger bara Cash släng dig i väggen ;-)

Hemlagad pizza och Asken till kvällen.
 
 

Inga kommentarer: