Bloggintresserade

måndag 25 maj 2009

Måndag

... solen skiner och några förflugna strålar letar sig in igenom lilla fönstret i groventrén redan innan klockan har hunnit bli sex. Efter ett välgörande bad och frukost tillsammans med blädder i Bladet är vi snart redo för jobb. Tillsammans till Kristianstad, sedan Mats vidare till Finja.

Tror jag väntar med att lämna tillbaka låneböckerna tills imorgon. Det kan jag kvickt göra på lunchen när jag ändå har långa tisdagen. Idag är det åter dags för behandling på vårdcentralen efter uppehåll en vecka. Powergång med Eva-Katrine framåt kväll (idag 50 minuter) Så jag gör bäst i att hem och lura till en stund först. Andra planer för dagen? Inte än i alla fall!

Ann: "Solig söndag, men lite blåsig och sista trädet hos svärmor klippt. En sista runda i uthusen efter skräp till containern men vi hitta inget knappt".

Oj vilket rens ni måtte ha åstadkommit i helgen som gick.
__________

Grillad fisk till middag och en tur till sjön.

Fastnade hos svägerskan som letade efter sin katt så de kunde åka hem, vi gick också i omgivningarna och ropade på katten deras, utan resultat sen hem och läste lite tidningar och bilagor och senare ut och plantera vissna påskliljor och svägerskan gick fortfarande och letade... vi letade en stund till men utan resultat.

Bytte ut ett par vissna granplantor i häcken och tog kvällen då ringde svägerskan strax före sexsnåret och äntligen hade katten spatserat fram som om inget hänt... kanske åtta timmar sen matte såg henne sist, sen gick färden hemåt för dem :-) matte kunde andas ut och glömma alla hemska scenarier hon oroat sig för alla dessa timmar".

Oj vad orolig man blir när de små liven försvinner... Olivia brukar också lägga sig och tryna i gröngräset ibland är hon borta både länge och väl... behöver kanske få vara för sig själv ett slag... tyvärr lite lättare att finna något att äta vid denna årstiden.
__________
 
"... Somnade lite framför tv:n igen igår kväll, maken oxå. Idag var han uppe med tuppen medans jag har sovit ovanligt länge, ända till åtta! Inte ens hört att lastbil varit här och hämtat containern! Sanslöst, och sovrumsfönstret öppet! Men jag sov inte längst för efter en stund kom Plus yrvaken och alldeles nyss, sist, kom Minus :-)
__________

Mer moln än blå himmel så här dags, men tror det blir rätt fint idag med".

Blandat väder här med, men rätt behaglig värme.
__________

Till dinner pytt på överblivna nypotatis, morötter, purjo, några tärningar falu färska kryddor och serverat med stekt ägg. Nu är jag trött...
__________

"... MYCKET HÄNGER IHOP, LÄSTE OM DIN MARIA SOM VART I PRAG I HELGEN... MIN ENA MOSTER ÅKTE TORS-SÖN TILL PRAG MED SITT JOBB DOCK INTE SJUNGANDE :-)
 
OJ, SKRIVER MED VERSALER, SORRY :-)
__________

Så nu har jag tagit igen den andra halvan av första avsnittet "Krig och fred" före fortsättningen kommer imorgonkväll. Vilken tur att jag inte missade det. Helt i min smak!
Ikväll ska vi se Trädgårdsdax på svt Play i brist på annat intressant.


Gullvivor i skymningen, klockan visar prick 22. Ute med mobilkameran i den fantastiskt ljumma kvällen och känner det sköna gräset under fotsulorna.

God natt vi hörs imorgon!

Inga kommentarer: