Bloggintresserade

måndag 15 juni 2009

Måndag

... vaknade tidigt till strålande sol, men nu en 20 över 6 lyser den med sin frånvaro. Mats är nu på väg till Osby. Själv har jag precis ätit frukost och inväntar bussen tre dagar före sommarlovet men det börjar bra med ledig dag på onsdag :-)

Å andra sidan lär ju de andra två bli längre än min halvtid. Tänk att det är midsommar den här veckan... kan man fatta?
__________

Tidningen så klart... Mormor Margit hade haft namnsdag idag.
Dagens citat är Dostorjevskijs på temat Knäckande: "Om man vill bryta ner en människa så behöver man bara göra hennes arbete meningslöst."
Det påminner mig om att jag måste läsa någon av hans böcker t.ex. "Bröderna Karamazov", dessa tre ynglingar är också tre olika karaktärer. Möjligen sommarlitteratur?
__________

Sista behandling för gruppen på vårdcentralen den här veckan... och egen på onsdag em. Sedan har vi semester från "sjuka" som du sa Ann.
__________

... hittade precis ett SMS i mobilen när jag tog den ur laddning strax innan jag planerat gå. Vad kul!!!



"Gädda på 2,6 kg=kattmat...











Låg i gäddans mage!"

Verkligen HÄFTIGT (!), men nu måste jag gå! Vi hörs!
__________

Ann: "Molnigt och maken ringde från jobbet hade hört på radion halvåtta i lokalradion att det är sol över hela vårt län... men han hade molnigt också och jag kollade väderprognosen online; senare idag skall det spricka upp och bli soligt!
__________
 
Ja, det är libbsticka Olivia har framför sig :-)"
... läs vidare under gårdagens inlägg.

... likaså nya bilder och ny text vid pärlprojektet!
__________
 
Igår, som blev en solig dag, vart det en kort shoppingtur efter bl a briketter. En fransyska mörad med kiwi i två dygn denna gång, var så mör och fin att vi skar ner till grillbiffar och mumsade på med hemfritt (hemgjorda pommes), bönsallad och Lohmanders såklart.
__________



Ut och fiskade en stund, inte så länge vi tänkt för det blåste mer och mer och till och med gäss gick på lilla sjön.




Maken fick gädda på sin jigg,

...jag och min ledade wobbler fick massa napp, bottennapp alltså :-) Svägerskan metade vid bryggan och fick en mört och en aborre till katten deras, Sally. En fika med storfiskarna och sen var det kvällen.
 
Nu ser jag en bit blå himmel i en molnreva!"
__________

Se där kolla...kolla ännu en som är med i lilla undersökningen till vänster!
__________

Lyxigt idag fick jag oväntat skjuts till och från vårdcentralen... Mats ledig i eftermiddag börjar sina allt mer med arbete i Osby... Idag var sista gången med gruppen innan sommaren men det ser ut att bli en fortsättning till hösten!

På vägen hem plingade det till i mobilen...
"Roligt i brevlådan idá .-D"



... ja du Ann nu har du fått dubbelcd:n hoppas där är en del som passar bland "Pinglans pärlor"! Jag tycker klart att den är skitbra!




Ann: "Många igenkännande leenden, lite aha och några flin blev det :-) Tusen tack snälla du! Vet en favorit till maken, mig också, Time to say goodbye, den bekanta maken sig med när vi fick Paul Potts skiva, vi skulle kunna ha en evighetslång version på en skiva och bara lyssna, njuta jag och maken."





... nyfiken på Masses Mums?










Ann: "Du undra om nyfiken på Masses Mums... är det en invitation man kan tacka ja till nappar jag direkt och säger Jajamen :-)"
Absolut!
__________

Idag vankas här Kasslerlåda med lök, kokt ris, vispad grädde smaksatt med Chili, svartpeppar och salt. Mats och jag själva till maten.

Eva-Katrine har gått på sitt sommarschema idag och jobbar till halv 10 ikväll. Per-Olof hade gett sig av till Helsingborg vid 12. Mysigt att ha honom hemma trots att det är många kompisar, "släkt" och andra att höra över. Milla jobbar på midsommarafton, så de båda stannar på västkusten nästa helg när Eva-Katrine har kalas. Inget att göra åt. Kul att ni kommer Anna-Karin och Johnny.
__________

Inga kommentarer: