Bloggintresserade

söndag 28 juni 2009

SUNday

Klockan har hunnit bli en kvart i åtta på söndagsmorgonen. Javisst är det sol ute. Det blev hyfsat sent igårkväll. Men det var både gott och trevligt, så ett stort TACK till värdparet. Hade mobilen med mig och tänker kolla igenom bilderna för att välja ut något i gårdagens inlägg. Det kan säkert vara kul för er andra som inte var bjudna.
__________

Ja, det finns även några nya bilder och små inslag de senaste dagarna från jag tror torsdag... och... HJÄLP tiden håller på att gå ut för röstningsfrågan... bäst att skynda om ni inte vill missa den!
__________

Tänker att man nog borde ner till havet för att bada. Per-Olofs killgäng var ju där igår och badade, det var kraftig pålandsvind liksom i förrgår när Mats och jag var där och gick med Charlie en runda. Det jag skulle komma till är ju då det är som varmast i Åhus vatten, som annars är känt för att vara just kallt.
Det finns bara ett men...
__________



... Klockan 13 ska vi på hundskolan nere på skjutfältet (två timmar). Då ska han dessutom vara välrastad. Sen är det ett litet andhål för Mats sedan ska han och Per-Olof lira tennis nere på tennisbanan. Men det är klart... vad tänker jag göra under tiden? Det är ju faktiskt bara nåton hundra meter ner till vattnet från tennisbanan ... så grabbarna kan ju ta det som avslut. Charlie lär ju ligga som klubbad därhemma efter att ha ansträngt sina artificiella elektrolyter.
__________

Blir nog inte mycket gjort ute idag. Ska ändå försöka få det målat.
Lite hann jag men det kommer ju en dag imorgon också. Då ska Mats till Finja så jag tar resolut och går upp med honom och målar direkt på morgonen innan det eventuellt blir för varmt!
__________



Får jag bjuda på ett foto på "kompisarna i Paradiset? Olivia ligger mest i däck om dagarna katter diggar ju värmen men hon orkar ingenting... knappast äta.
__________

Ann (7.49): "Solig morgon, varmt redan!
 
__________
 
"... Det mojnade lite igår em efter syskonfika hos svägerskan med nybakt rabarberkaka och vi åkte ut på sjön, först fick jag napp men fick inte upp fisken, en bra stor gädda sa maken som stod med håven, strax senare fick maken napp och hans vände i luften och släppte... det var det fiskafänget. Så hemma fick vi grillad nötfärsbiff och rosévin istället för fiskfilé... :-) "
__________

Nytt SMS från Eva-Katrine: "Vi packar nu och sen blir det stranden hela dagen innan flygplatsen. Vi tar bussen hem kommer runt 8. på måndag morgon :-) Ses snart. Puss"
__________

Dagens musikinslag JOAN BAEZ sjunger "We shall overcome" hemma i sitt kök: http://www.youtube.com/watch?v=kVCqPAzI-JY&feature=popular
Så starkt och underbart vackert! Bara hör hon när själv dras med i känslan slår över till sitt "modersmål".

Missa inte det och inte heller:
"Britains Got Talent ♥ Connie Talbot, age 6, WOWs Simon Cowell !"
http://www.youtube.com/watch?v=QWNoiVrJDsE
__________


Hundskola idag nere i skogen vid skjutfältet








... en del övningar ex. stanna kvar, hit och häråt.








... Tips på lite roliga lekar här leta Charlie korvbitar i barken på ett träd. Det är mycket SÖK i honom samt att bära på saker sa Tina och det stämmer ju.


__________




Ann: "Pippi grotesko. Denna gång marinerad :-)













Kvällsmaten är räddad!"

Inga kommentarer: