Bloggintresserade

måndag 15 december 2008

Lång dag - kort blogg

Godmorgon! Tänker på er alla idag!

Irene: " Det känner jag som du märker. Vaknade fast jag har telefon på ljudlös :) och såg ditt mess direkt..."
_________

... Tänker att du Ann-Christin om jag inte minns fel har födelsedag idag !? Kanske har du fått mitt kort? Ingen riktig pejl på hur lång tid det tar att skicka till Hawaii. Antar att ni har det varmt och skönt! Har du varit med om något Lucia i år? Kanske på skolan där du jobbar? Jag vet ju att du har försökt behålla vissa traditioner och att Lucia var en av dem...
__________

Själv är jag ledig för jag har en läkartid här i Åhus efter lunch som jag inte hade chans att påverka. Den låg mitt i min arbetstid och med bussar var det omöjligt att arrangera på annat vis. Det fick bli som det blev. Jag stannar i Åhus. Ska sköta en del skrivarbete hemifrån. Helt mörkt ute ännu... nu bad, sedan promenad med Lucky... återkommer.
__________


Ja, det drar ihop sig till att hitta den där Kalle Anka granen eller vilken modell man nu väljer... Mats och jag tänker mera en smal hög (gör inte så mycket om där är en baksida för den ska stå emot väggen. Får väl passa på innan dotra också kommer hem för hon är också mycket bestämd på den punkten den får inte vara smal men vi gillar inte att ha trångt och har liksom inte möblerat efter att en gran ska få plats.
---
... Vi har också att förbereda glöggkryddorna i starkt på veckans lista. De ska ju ligga och dra. Vi har ett så jättegott recept på glögg "Bigittas vinglögg". Den kommer inom en snar framtid ligga i receptlådan.

... Sedan måste jag baka mandelmusslor, chokladbröd och kolabröd. Pepparkakor köper vi. Vill man ha doften i huset (kanske vid besök), tips från Maria, då lägger man bara in ett par köpepepparkakor i ugnen en liten stund så de inte blir brända :D...
Simsalabim så är den där! Fusk säger kanske någon, men vad då!

... Städningsstrategi? Tänker att rum för rum modellen blir bra... precis som med fönsterna... lägger inte ner min energi som förut. Hyggligt blir bra!

Igårkväll började vi göra listor det är vår melodi...tidens julmelodi.

Inga kommentarer: