Bloggintresserade

onsdag 31 december 2008

Nyårsafton

Längesedan vi var så här sjuka. La mig vid halv 10 igårkväll, orkat hasa mig upp till toa och för att spy tog ett bad vid 17 tog på riktiga men bekväma kläder. Fick i mig en rostad macka än så länge har den fått vara kvar.



... Vakna sent idag, mardröm inatt innan 04 sen svårt att somna om. Halv elva åker vi i karavan med flera av mina släktingar, detta år till Kalvsjön, och vi är påbylsade och har matsäck med, vi går tipspromenad, spelar andra spel och grillar korv, hemåt efter 15-tiden och vi brukar nog vara en 15-20 pers. Ikväll träffas merparten av dem igen, hemma hos (någon) och lagat mat tillsammans och firar in nyåret. Vi är bjudna till svägerskan och svågern, som ofta på tre rätters, frågan är som sista åren, orkar vi alla hålla oss vakna till tolvslaget :-) Annat var det i vår ungdoms dar... :-)"

Låter verkligen mysigt och härliga bilder.

"... Sitter vid Orvar nu, det är gamla datorn. Igår köpte maken ny, det blev inte stationär denna gång utan en laptop 17" från HP vi skall bekanta oss med, innan den tar över... Ha nu en fin och stilla dag! KramPling!"

Eva-Katrine var den som orkade ta tag i menyn. Skagentoast, filé med ugnsrostade grönsaker och whiskeysås. Till efterrätt glass... det sista satt fint.

Mats och Kalle satt och tittade på tv tillsammans på kvällen. Eva-Katrine lånade bilen och körde iväg för att fira tolvslaget med sin kompis som sen skulle åka iväg utomlands. Det hade ju inte blivit något med att förlänga klänningen, men hon lånade en festklänning som jag hade som 18-åring.

1 kommentar:

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året!!

Nämen, har ni fått vinterkräksjukan, hua, krya på er.

Här skiner solen över sjön och vi har 6 minusgrader. En rask promenad på maten för att rensa bort nattsuddet och nyårsklockorna går det nog åt idag :-)

Ann