Bloggintresserade

tisdag 30 december 2008

Luckys dag

Full av liv ...

Morgonen började som mornar brukar börja med bad, frukost, morgonturen Lucky och jag på tumanhand...



Stranden så klart... gladast var nog Lucky. Inte fullt så sprallig som igår men nästan.





Fick ett mail från dig Ann; "Känns så tungt, men jag måste tänka han har levt i himmelriket med er som familj, och nu med sjukdom har tiden nåtts för hans lidande, det yttersta tecknet på omtanke och omvårdnad. Kan nog knappt ana hur det känns för er....



"Jag nästan känner hur det känns att stryka Lucky sakta med bara ett, högst två, finger precis bakom örat ner mot sidan... Tänker så på er!"



Vi hann leka en stund hemma med pipleksakerna på tomten innan det var tid att ge sig av...

Sen tyst och stilla...

__________

Ann: "Jag har ett par minus idag, faktiskt dimmigt och 6 jägare på markerna som försöker skjuta rådjur, ledda av makens bror. Har precis dukat för jag bjöd dem på kaffe efter passet. Har ärende i stan för att proviantera".

I Åhus är det grått, trist och stilla även vädermässigt!

Mats också för att handla framåtkväll. Precis konstaterat att vi kommer att fira en mycket lugn och stilla nyår vi fyra i familjen och så Olivia ( Du kan få adoptera henne sa Eva-Katrine i ett svagt ögonblick. Omtänktsamt men så går det ju inte till med katter det är de som adopterar!) Kanske lagar vi något gott imorgon.



Ja, jag förmodar att livet går vidare, men idag står allt stilla. Det är tomt och tyst och kommer att förbli så länge! Som jag skrev till dig igår Irene var det ju ytterst vårt beslut att det var dags. En finare hund får man leta efter och vi hade förmånen att njuta honom!... och visst Ann... han av oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tröstkramar
Jeanette