Bloggintresserade

fredag 11 september 2009

Fredag

Disig/dimmig morgon i Åhus, men redan i Horna uppenbarade sig solen. Vid den här tiden tar det ofta en stund innan havsfukten drar sig tillbaka.


Ann (7.12): "God morgon! Var uppe med tuppen, eller rättare sagt uppe med skördaren som bullrar genom sovrumsfönstret och är nära igen. Solen klättrar och bara 2,4C, jösses! Sjön syns inte för slöjdansen, tjärnen har mindre slöjor som dansar denna morgon och det ser jag".

Blundar och tror jag ser det framför mig... Men...
redan så kallt hur är det möjligt? Sommarn känns ju som igår!

"... Soppan slut igår så det blev ingen gräsklippning nere vid sjön, idag blir det nog klippning runt huset i solen, lite städ och fredagsmiddag äter vi tillsammans då maken slutar tidigare på fredagar".

Ha nu så mysigt! Fint som snus ska det bli inför helgen det hör jag. Kanske också en promenad innan avstämning

"... Så fina och mysiga ni ser ut https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoCo1RYIE6b8u0NFmbhEIB_ZRxkBTBhzJWZtlqVVRUbEFXkObMdkDCIJGnz4PXjYWx6Zx2VhqwAv7aDe216sovYxfPCkweryeDI0Hd_gUOdXCBk45uLAZNdEIiZxUKp33j1XXsb1h2EQo/s1600-h/IMG_0776.JPG ! Gullepar!"

Såtillvida att vi faktiskt är riktigt fästa vid varandra, men vi har ju mycket gemensamt... Det där vet jag att ni båda känner igen :-) ... och vet du vad, det slog mig att vi hade bröllopsdag igår 26 år av valör KORK (känns hårdare), oj vi får fira idag istället!






Nu är det fredag. Så absolut skönt. Det ska bli en helg utan krav. Göra bara det som faller oss in... Dessutom himlen absolut blå





Charlie glad när jag kom hem, men imorse hade vi lyckats stänga in både honom och Olivia tillsammans i groventrén och sovrummet... vi brukar ju vara noga med att sära på dem för att de inte ska bråka... Nu vet vi att det funkade... det är väl som med andra syskon då :-) Kan vara tuffa när man är i närheten men håller ihop då man inte är där :-)

Olivia har precis ätit lunch och nu närmst tänker jag ta den lille vovven och avancera ner till beachen tillsammans med räknaren så klart!

Såg en dörr påvägen och jag säger bara WOW!


__________

Förresten upptäckte jag ditt SMS på bussen påväg hem Eva-Katrine och nu har jag blivit med telefonbänk... tack vare Ann som tipsade och dig som kånkade!


... och så här ser den ut:
Annons på blocket; "Telefonbänk. Stor och i fint skick. Tingströms Bohag - Modell Casino. Design: Engström/Myrstrand. H59 B100 D45 500:-"


Min nytillverkade Kobra väntar på sitt bord




Funderar... kanske ljusa fårskinnet att sitta på kunde vara fräckt...? Slog mig precis att detta måste vara rätt bänk för mig... jag håller ju luren med vänstran eftersom jag inte hör med det andra örat:-D

Anonym kommentar från dotra: "Om det inte är rätt sida så är det bara och byta sida på bänken, sittplatsen och lådorna är avtagbara och går att byta".

http://femtiotalsjakten.blogg.se/2009/august/bra-bohag.html
Här finns massor att kolla om man går till startsidan och sen bläddrar vidare... visst kan man bli nostalgisk för mindre!
__________
 

Kvällsrundan Mats, Charlie och jag. Visat Mats det "nya" området Kärnhem som poppat upp utmed Vannebergavägen...
Passerade några vackra blommor som lyste gula i kvällmörkret. Tror att de heter Nattljus. Och nog lyser de alltid!



Har summerat mina steg on-fr. Ni andra tjejer kan väl göra detsamma så får vi se hur långt vi har hunnit tillsammans :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Om det inte är rätt sida så är det bara och byta sida på bänken, sittplatsen och lådorna är avtagbara och går att byta. Du gå inte och lyssna på Whitney Houstons nya låt I look to you...så bra. Började gråta när jag hörde den :)

Har ju alltid älskat henne! Puss och kram dottra din