Bloggintresserade

fredag 4 september 2009

Fredag

Guten morgen så här sista arbetdagen den här veckan!

Klar himmel? Hmm...ja kanske, men lite blåsigt och absolut något höstlikt.



Iklädd för dagen jeans och på fötterna hör och häpna: strumpor och skor för första gången innevarande säsong. Och det är då unikt! Kunde inte låta bli att visa detta hysteriskt dåliga foto morgondarrigt, där Charlie vill vara i förgrunden... men kanske kan man på sin höjd uppfatta färgen :-) på min käcka tröja med oregelbunden nederkant... kort fram lång bak.






Eva-Katrines kommentar: "Jasså har du dina fina jeans på dig, kanske den rosa, ljungaktiga tröjan då också? Kan tänka mig att du är superfin :)"

Just så! Fin tills jag kom hem... för Charlie mötte mig i grinden och jag var inte beredd... blött och skitigt ute, nu sitter skiten på min tröja :-). Men det är världsliga ting och går att åtgärda!

Solen tittade fram när vi lämnade Åhus strax efter 7 imorse, men lyste med sin frånvaro när vi anlände till Kristianstad. Det har varit en kul fredag på Milnergymnasiet hela förmiddagen. Men rätt trött vid det här laget, sitter fint med fredag...och vet ni här är sol. Hoppade vid hyttan, en svingsa om byn, apoteket och tobaksaffären... investerade i en TRISS med det var ingen god investering... idag heller!

Tänker dyka en stund. Sedan upp ladda diskmaskinen, kolla om något kmer kan strykas annars undan med strykgrejorna, göra äpplekaka till morgondagen, fixa ett par bättre pappdukar och tallrikar för att det inte ska bli så mycket disk och tvätt efteråt.

Undrar och kollar efter inlägg från dej Ann, men anar att något är på tok kanske har du inte fått rätt på din dator än?

Skönt att höra allt är väl med er Ann även om det är "rena hösten" hos er och "datan ej ok". Ha en bra helg själv på er i Värnamo. Det var mycket hos er denna vecka, men efter regn kommer solsken!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jasså har du dina fina jeans på dig, aknske den rosa, ljung aktiga tröjan då också? Kan tänka mig att du är super fin :)

Hoppas dagen blir bra idag. Puss