Bloggintresserade

lördag 12 september 2009

Lördag



Godmorgon... och vaknade till sol... men vad nu... med huvudvärk och det är något som jag inte gillar! Startar bloggen, tar ett bad och en tablett (vilket jag av förklarliga skäl eg. ogärna gör) och tänker sedan lägga mig en kort stund till.

__________

Ann: "Solsken och slöjor även denna morgon, 5,4C och man får nog inse att sommaren inte orkar på morgonkvisten längre :-)
 
Igår hade vi kanonväder under dagen, varmt och stilla och rent njutbart att tuffa runt ute på klipparen var det, sänglinnet drog till sig den där lukta-gott-lukten från att hänga på tork ute.
__________
 
Grattis till telefonbänk! Minsann, tänk vad Internet kan vara behjälpligt :-)
 
Och ännu mer grattis till KORKbröllop!!!! Hurra & skål på er!"

Vid närmre eftertanke vilket vi hade när vi idag gick på stranden kom vi på att den 19 maj hade vi ju 30:de förlovningsdag i år...
__________
 
Steg... ja, jag sa ju jag skall leda minorligan (motsatsen? till majorligan i toppen :-D) så jag har bara en 16500 än över torsdag+fredag.... Har 'testkaliberat' denna morgon enligt bruksanvisningen och den stämde där den satt :-) Stämmer den för dina steg ock?"

Ska kolla sen låter väl klart rimligt!

"... Kan ju variera beroende på var på linningen/byxan/fickan man sätter mojängen, och då får man flytta den. Kom på att den inte räknar om man öppnar locket, bra när man t ex sitter på skumpig klippare och liknande :-) ... fniss"

Hur långt blir det i förhållande till din längd och steglängd? Eva-Katrine hade lite bry igårkväll få se om hon får rätt på det idag efter jobb kanske...? Vi får säkert anledning att åtekomma till ämnet!
__________

Skjutfältet inte för att plocka svamp som ni Maya, bara gå och njuta!


Fälten, kullarna och träden... aldrig så vackra...



Fejkade husväggar påväg ner... Förmodligen där till låtsaskrig



Nu skymtar vi havet...



Direkt ut i vattnet...




Frågar ni oss, kan vi skriva under på att: Inte en vackrare nu levande hund på jorden...




Nu har Charle både fått jobba med kroppen och knoppen.

Ett infall och en vända om Åhus Rökeri för att införskaffa dagens rätt "Varmrökt lax och romsås". Mummms!

Mellanlandning i Tobakshörnan för att lämna in dagens tips... under tiden vandrade jag ner i småbåtshamnen. Förbi denna gata






Strålar samman med förre prästen i Åhus och körledare i "Evigt unga damer". Nu har vi startat träninge sa han och ska allvarligt tänka på att börja nästa gång.

Noterar två vackra sjöfåglar och hur de i par navigerar runt i vattnet. Just nu befinner de sig där solens strålar slår ner...



Ner i hamnen färdades jag för att fånga vackra planteringar på bild.



Eftermiddagspromenix till Bomässan nu ingen sol och något svalare. Så då har vi sett ett par passiva hus... inte direkt imponerade... alltför avskalat i vår smak.

Vi träffade Sandra och Simons förädrar där (postarens du vet Anna-Karin). Båda barnen är nu bosatta i Malmö. Sandra ska flytta till villa i Lödde snart.



Nä tycker Charlie vi pallrar oss hem igen...



Kvällspromenix idag blev det totalt 14 328 - 69 cm steg... nu e´ja trött! Inte ett steg till idag kolla bara vovven...


Ikväll har vi iallafall satt höstens första brasa... mysigt

Inga kommentarer: