Bloggintresserade

söndag 6 september 2009

Lögaredagen

Vaknade innan åtta, men idag blev det till att smyga skulle tro att det vart sent även för ungdomarna som senare på kvällen fortsatte in till ett ställe i stan som heter Banken. Di gamle (vi) valde att städa undan resterna för att sen krypa till kojs mätta och trätta jag tror vid ett tiden.

Maya: "Hehe... har ni med sjusovare till barn ;) *Ler*
Är själv morgon människa så det blir ju inte att man sover så länge".

Dagen har än så länge gått av stapeln i ultrapidens tecken. Lite läsa, äta rester, men nu hör jag minsann gräsklipparen som går på högvarv härutanför så Mats har nog ändå tänkt att något får hända. En tur till skjutfältet tänkte vi oss, plocka ihop lite grejor till dig Eva-Katrine med leverans i början av veckan. Ja, det har varit en intensiv dag. Synd att vi inte orkade Vittskövle byamarknad just idag Maria och Nisse... det får bli till nästa år istället.

Fler gäster idag... när familjen Andersson grattade sonen och var hit på äpplekaka och glass. Fotbollslir i trädgården... självfallet "Askenturnering" sedan en tur till skjutfältet med minstingen. Nu dax för kvällskaffe sen inte mycket mer idag.

Ann (8.15): "Fick igång eposten, vi är vakna efter kräftskivan igår som var god och lyckad med tio runt bordet och vi fick till och med sällskap av nån eftersläntare från myggvärlden, kli, kli.
 
Dagen efter på er :-)"

Sent för myggen men på det hela taget verkar det som om ni också hade en trevlig kväll.

1 kommentar:

Maya sa...

Hehe... har ni med sjusovare till barn ;) *Ler*
Är själv morgon människa så det blir ju inte att man sover så länge. Önskar dig en härlig söndag!