Bloggintresserade

onsdag 9 september 2009

Onsdag

Godmöra på er mina vänner ... och är väl även ett ord som skulle kunna beskriva vårt tillstånd i det närmaste perfekt. Ännu en blickstilla natt utan avbrott i sömnen.

Tycker att jag anar solen denna morgon... kollade termometern (som visade på 14 C) på garageväggen, stod vänd emot öster och vet nu att solen börjat klättra uppför trädstammarna på ödetomten denna morgon. Härligt!

Inte stort mer än morgondoppet avklarat


...och ser att du Ann nu är uppe. Har däremot inte sett de här vackra rosorna ännu... men det sägs ju att "...den som väntar på något gott väntar inte förlänge"
__________

Vad gäller stegräknaren så kunde jag och Eva-Katrine inte hålla oss, utan direkt på dem i Strängnäs utan att läsa bruksanvisning... men det har kanske du gjort... eller du har också provat helt förutsättningslöst? Glömde 0-ställa mellan måndag och tisdag. Vandrade vidare och det stannade efter 1 ½ dag på 20 059 steg. Men vad säger det? Då bör jag ju veta hur långt ett steg är för mig? Men det kanske jag kan utläsa om jag läser papperna? Ja vad säger ni, vad ska vi hitta för en modell? Dagsvis? Veckovis? Annat? För att bäst sporra varandra? Några förslag mina vänner?

Mitt: Kanske avläsa fredag sedan ha helgen på sig att ev bättra på etc? Söndagskväll... slutgiltig veckoavläsning? :-?

Ann: "Nä, den är ouppackad fortsatt, väntade ju startsignal från Pinglon :-)

... om man vill som du veta hur långt inte bara antal
 
http://www.stegraknare.se/omvandla
__________

Ann (6.54): "Vacker morgon då solen klättrar upp över kullen och det skiner rosa bort över sjön... 14C och blå himmel har vi så här dags.
 
Spännande höra & se hur din 'semester' varit dessa dagar :-)"

Jobbar idag till 17 så det blir nog inte mycket med det idag... skulle tro att det får vänta tills imorgon. Har några bilder vi ska lägga in från den store kameran först.
__________


En vända till stranden innan jobb sedan lämnar jag Mats och Charlie att ta igen sig och fria och lediga kunna göra vad de önskar denna soliga dag.




Tog bussen ifrån Studio glashyttan i Åhus till Kristianstad idag... passade på att Smsa med E-K i väntan på bussen... absolut roligt att ha varit i storstaden på besök.



Du skrev: va mysigt att ha varit nere vid havet, jag vill också"... och själv hade jag nog inte klarat jäkten och stressen och anonymiteten något längre...


En del trädgårdsarbete för Mats del och förbereda stekt sill och potatismos till kvällen. Mmm vad gott!

... Själv har jag varit på Milnergymnasiet en stund även idag. Tog bussen dit och en promenad genom koloniområdet bakom sjukhuset tillbaka till C4.


Det var så varmt, ja rent ut sagt kvavt men ändå var det bättre utomhus denna dag. Vilka mysiga täppor... en del små oaser mitt i stan.


Senast jag gick här var en tidig vårdag och min första promenad ute i frihet under sjukhusvistelsen. Vilken känsla att i civila kläder få checka ut om än bara för att ta en kort promenix.





Innan fotbollen går av stapeln om en stund så blev det ännu en tur ner till havet. Charlie badade. Det var varmt idag tyckte han.




Ps. min stegräknare står ikväll på 13 250 steg... med Anns tips om omvandlare får jag det till att bli 9,37 km. Jag ger mig själv klart godkänt idag!

Inga kommentarer: