Bloggintresserade

söndag 20 september 2009

Söndag

... vaken mitt i nassen, somnade om och slog upp mina melerade till en rätt kylig morgon, blå himmel solen som stiger i öst:... och slår emot trädtopparna i norr:


Hur är det med pannavärken Ann :-? Håller tummarna för att den ha släppt!!!

Ann: "Rena tjockan denna morgon, anar knappt än vad kulör på himlen ovan. Men det gör inget för jag har vaknat utan spjutet bakom ögat!!! :-) Känner mig 'dagen efter' öm inne i skallen och den liksom ligger på lut vansinnesvärken, men inget behov ens av värktablett, jippi! Ingen aning vad som triggar igång, häromhelgen innan ni kom var det kräftskiva med vitt vin och nubbe, nu rödvin. Har i ärlighetens namn haft densamma utan vin också dessvärre.

Fick mer gjort än igår än man kunde tro, och var lite behjälplig över i svärföräldrarnas hus, där nu övervåningen nästan är helt tömd. Vi blev med galgar, ett par handskar som passade mina små händer, extra paraply till en av bilarna och svärmors nya fina strykjärn, rosa är det :-). Så passande för mitt ramlade i golvet för ett tag sen och sedan dess fungerar inte extra ångpuffen.

Här är ditt liv, jo efter veckans skriverier i media att det var förinspelat samt när vi såg att det rörde sig om Svennis bytte vi kanal :-) har lyckan att vara gift med en man som inte har mycket över för sport på tv :-) Somnade tidigt.

Vilka fina fynd du gjort! När jag numera ser stringhyllor och dylikt å den tidsåldern och designen tänker jag direkt på dig ;-) Och sen avsluta dagen med sprakande brasa, mysigt!!

I Paradiset: Nu väntar bad, frukost morgonpromenad med lille pågen och så Gudahagen. Spännande!
 
"... Idag har jag några kilo kött att tillaga, det blir söndagsmiddag hos oss med makens syskon och respektive kl 13; tjocka revben med morötter i sås, potatis, pressgurka, blomkål, sallad, längre promenad och därefter kaffe med krispiga äppelkakan och vaniljsås. 

Mayas kommentar: "Åhh... det där lät gott, en riktigt klassisk söndagsmiddag!

Visst är det höst nu, man får elda i brasan utan att någon klassar en för idiot *Ler*
Är ju så mysigt".

Ann: "... Åh, var det idag vikingamarknaden var? Så roligt! Glöm inte använda kameran :-)
Klem!"

Idag har Ann, Eva-Katrine och jag räknat steg, tillsammans har vi vecka 38 gått 14 mil och 3 km. Helt klart imponerande!!!
Tillsammans med vecka 37 har vi kommit 19 mil!

1 kommentar:

Maya sa...

Åhh... det där lät gott, en riktigt klassisk söndagsmiddag!

Visst är det höst nu, mna får elda i brasan utan att någon klassar en för idiot *Ler*
Är ju så mysigt.
Ha en härlig Söndag!
Kram