Bloggintresserade

onsdag 23 september 2009

Onsdag

Ann: "... och "Morning has broken"... Vackert himlavalv, blått med tunna gråvita slöjor som drar vidare, löven som gulnar böljar i vinden och dagsljuset har kommit!
 
Aha, en amerikansk rönn! Kunde tro det, tänkte igår när jag njöt av bilden att så stora genmanipulerade klasar kan inte vara 'normalt', och då stämmer Texas Big så att säga :-D
 
Så är vi på andra sidan höstdagjämning, och det är bara att inse att hösten är här. Nu skall vi mysa! Mjuka sockor, koftor och halsdukar och tända ljus och brasor och mustigare grytor och soppor, come on!
 
Oh, du blev uppraggad mitt på blanka dagen?! Fniss så kul! Där ser man vad ett leende gör :-) kan vi andra ouppraggade tänka på så vi inte stagnerar i en sur nuna :-)
 
Almström & Son och tak så härligt för er, glöm inte ta bilder under byggnationen, ni vet vem som mest vill se :-)
 
Kort långdag på dig höstPingla!"
 
Vad passar väl bättre än Cat Stevens (min tonårsidol) och just Morning has broken denna morgon... kunde inte låta bli att välja den här versionen även om det är med vårportpuri.







Blå himmel och sol även här!








Instämmer med dig Ann; varför inte njuta dagen som den nu är, och mer bortse ifrån det vi ändå inte kan påverka... men visst lite planer kan man ju har inför kommande vår, vara förutseende och påta ner en och en annan blomlök krokus och annat ;-)

Så nu redo att möta dagen med ett leende på läpparna! Eller vad säger ni?









SMS från Ann: Idag tegeltröja, koftbolero å safaribyxa.



Nej men så fräsigt!!! Riktigt mustigt och höstigt! Sött på samma gång med boleron!




Gillade verkligen både kepsen och koftan du hade provat på Kapp Ahl. Om jag vore du, vilket jag nu inte är, skulle jag om jag nu hemskt gärna ville ha den tänka över det hela. Se om det var något annat jag kunde spara in på!

"Mmm, skall fundera lite på koftan, kanske ta mig dit och prova för att se om den känns som jag tänker mig och ser ut som jag inbillar mig på... kanske blir det köp då :-)".

Ja, visst är det så att när man väl får på sig något, så blir det något av en besvikelse näe det inte alls är så där snyggt ut som man hade föreställt sig, så gör du det!

Förresten vad tycker läsarna om att ha på sig dussinkläder? För det mesta bryr jag mig inte när jag gillar något. Men det har ju hänt att man diggat något jättemycket och sedan kommit på någon stor tillställning och med fasa upptäckt att någon har likadant
__________

Nyss hemkommen... grabbarna har varit duktiga idag så här ser det ut just nu:



Lär nog hända lite mer innan kväll

Får väl vara däckad Charlie då!



Ja, så långt blev det klart för den här gången. Solen uppe så numera är vi inte så väderberoende. Solen stiger var dag i öst oavsett...!






Här håller Mats på att plocka undan lite grejor för dagen och Charlie hjälper till som brukligt! Himlen mörknar på och det blåser upp!









Och ett finalfoto för dagen när ego har varit ute och pyntat ;-)



Mats har lagt sig en stund, känner sig kymig och jag sitter och blir mer och mer sugen på soppa och pannkakor... det har jag varit sedan du sa att ni gjort soppa E-K och jag fann pannkaksrecept på din blogg Maya...

...och visst blev det både och soppa före Charliepromenad och pannkakor och kaffe då vi kom hem :-) Rätt lätt att göra även Mats sugen :-D

Inga kommentarer: