Bloggintresserade

fredag 5 september 2008

GRATTIS på en fredag



GRATTIS Per-Olof det är din dag idag!!! Hoppas att ni får en mysig dag nu när ni båda är lediga och allt! Pappa och Lucky skickar speciella hälsningar...det är bara vi tre som är vakna ännu här i Paradiset. Hitta nu på något trevligt idag utöver Korpenfotbollen ikväll.





Jag har hunnit blada igenom Kristianstadbladet nu på morgonen och fastnade för dagens citat om Kärlek av Anna Wahlgren B12: " Ta vara på din glädje och ditt skratt. Däri ligger kärleken till livet och människorna".



Jag har inte sett någon sol ännu men huvudsaken är att den lyser över dig idag, vår lille påg som nu har blivit stor men ändå alltid vår lille påg.

Ann: "Såg solen klättra upp nu på morgonen, gott! Inte sett nyheterna eller väderprognoser på ett par dagar, hoppas det blir någorlunda, det ser lovande ut ute idag iallafall :-) om det håller skall jag nog hänga ut tvätt innan jag åker".

Effektiv morgon. Helgvattnat alla fönsterträn, startat diskmaskinen, möblerat om på hyllor i klassrummen och nu skiner solen även i Kristianstad.




Jaha hemma igen och har hunnit med en promenad med Lucky måste bara visa fick ett infall att jag skulle plåta luktärtor som fortfarande blommar uppptäckte inte förrän jag kom hem och laddade in det att Lucky hade velat vara med på ett hörn...




Jaha, hemma igen. Härligt! I Leva och Bo nr 35 på sidan 40-41 fanns ett recept som ser ut att bli dagens meny och som finns som inlägg den 31 augusti. Har nu gått och laddat i en vecka. Innan jag tog bussen hem från Kristianstad gjorde jag ett besök på torget för att inhandla kantareller, salladslök och charlottenlök. Låter rätt gott va´?






Jeanette: "Ser gott ut! Hoppas det smakade som du hoppats. Låt oss veta!!!"

Absolut superbt!!! Det tänker vi bjuda på kanske nästa gång vi träffar våra vänner!!!

1 kommentar:

Jeanette... sa...

Ser gott ut! Hoppas det smakade som du hoppats. Låt oss veta!!!
Kramen
Jeanette