Bloggintresserade

tisdag 9 september 2008

Jag klarade det

Hallå här é jag. Nu har jag lunch på jobbet, men jag åkte hemifrån halv nio imorse efter Luckys morgontur. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva då... men faktiskt... solen började skina redan tidigt imorse och fortsätter än vid lunchtid i Kristianstad. Glömde matlådan hemma fick därför köpa en macka i stället på kammarkaféet...deras grovbrödsbulle med kalkon, ost och dijonsenap går inte av för hackor! Unnade mig idag faktiskt dessutom en kaka, en sådan där havreruta med spritsad choklad ovan på. Har faktiskt själv receptet därhemma. Ska leta upp det och dela med mig av det senare!

Ann: "Den BLÅdisiga måndagsmorgonen blev till en solig dag, ack så kvav och minsann lite åskdön framåt kvällen. Denna morgon är GRÅdisig och blöt, det har regnat och jag betvivlar inte att det regnar mer under dagen... svägerskan lite norröver skriver om skyfall under gårdagskvällen...
Blev så ledsen, fick gå från datorn en stund, när jag läst vad du svarade om Lucky.... kan ingenting vettigt säga, men du vet att jag tänker och känner med er och med Lucky, finpojken som ser ut exakt som min drömhund. Det är som om himlen är ledsen den med, denna gråblöta dag".

__________

Mats mailade precis. Han har tagit ledigt imorgon. Då hittar vi på något, lär väl inte bli så långt ifrån stranden skulle jag tro. Vi är flera som uppskattar miljön. Men varför ledig? Silverbröllop och 25 årig bröllopsdag. Kan man fatta det? Precis som vi konstaterade igår så går tiden rasande fort. Måste vara bevis på att man har haft roligt dessutom eller hur?
__________

Slutar inte förrän 17 idag. Länge när man är halvt sjukskriven, men det är svårt för andra att förstå som inte är i den sitsen sa Mats imorse. Som med taxi och färdtjänst. Man vill ha och inte! Han tog orden ur min mun. Så om jag inte skriver mer idag så vet ni. Jag måste ju vara pigg imorgon på den stora dagen.

__________
Piggnade dock till när jag fick mail från dig Inger min rumskamrat på CSK;

Hej kalaspinglan! Det här är en skål.... till oss...

... minns du Inger när vi låg där på den trista salen och fantiserade om hur vi kunde sälja vidare våra blommor till besökare och sedan festa upp förtjänsten på krogen så fort vi blev friska. Vad blev det av det förresten, friska är vi ju men sen då...?


...till de män som har oss,




... och förlorarna som hade oss,

Känns rätt passande just idag med tanke på morgondagen...

__________

Kalle och jag har varit en runda vid havet med Lucky på kvällen. Ni skulle ha sett havet ikväll. Det låg spegelblankt alldeles vindstilla himlen blåröd och det speglade sig i vattnet. Så vackert! Varför hade jag inte kameran med mig just idag? Lucky var t.o.m. i och simmade en lite bit utan att vi kunde hindra honom och han fick sedan hem och ta en dusch. Vi har nu druckit kvällskaffet och jag var nära att somna i fårskinnsstolen. Inte redan tänkte jag och som ett barn flög jag upp och satte mig vid datorn i stället.

1 kommentar:

Jeanette... sa...

Haha:) Måste väl vara bland de första att lägga in ett förskotts:
GRATTIS till er båda, på er stora dag! Silverbröllop efter 25 år som gifta är fantastiskt
Hipp, hipp HURRA!
Kramar
Jeanette & gänget