Bloggintresserade

lördag 27 september 2008

SOL UTE SOL INNE

...SOL I HJÄRTAT SOL I SINNE....



Godmorgon! Först av allt:

Här är jag men har inte riktigt påbörjat dagens blogg. Nya recept under potatisrätter. Även under godaste äpplekakor den 9 augusti. Kolla bara! Men det kommer flera. Skulle önskat att man ex. lätt kunde finna recept på potatis, äpplerätter här på bloggen kanske recensioner bok, konst etc. Få se om detta problem går att lösa och i såfall hur.
__________

Anna-Lotta Larsson och Göran Fristorp
Vadnudå? Våra idoler kommer till stan för julkoncert! Den måste vi bara gå på!
__________


Tapet för skoälskaren?


Tapeten heter Svärmor designad av Lisa Bengtsson och finns för 795 kr/rulle på
Eva-Katrine, kanske något för skobutiken?
__________

Idag en dag när det händer en del i Åhus. Mats är på tippen nu. När han kommer hem ska vi ut på tur med Lucky! Mest barrträd här i byn men här ser ni en grannes Lönn som färsprakande tittar fram mellan barrträden. Extra effektfullt när solen vilar på löven i kontrast till de omgivande murriga barrträden.
Sen uppvaktning! Hem tidigt till Lucky, Kalle ska jobba vid taxi. Så imorgon Helsingborg.

SMS från Ann som också var upptagen idag behövde ej vänta på morgonmail. Det är reda med dig Ann. Vad var det för jobb ni skulle kolla på fatta inte riktigt, men det behövde jag ju kanske inte heller.
Ann:"Jo, maken skulle ut på vischan och titta på bekantas sommarstuga som skall byggas till, de ville gärna jag följde med och eftersom mamma inte kunde ge rakt svar på om att komma hit eller inte så åkte jag med. Det var fint att köra till dessa trakter, solsken och höstlöv, kor i hagarna och kuperat
landskap. På hemväg stannade vi på värdshus och åt middag, 4-rätters buffe med kaffe o dessert, det var gott! Hemma efter 15-snåret.
Det hade blåst bra, träden jag skicka bild på har fällt löv som bara den, de har till och med hamnat bakom huset...
__________

Nyss hemkomna från Malmö där vi har strålat samman med Anna-Karin, Johnny, Per-Olof, Milla. endast dej vi saknade Eva.Katrine! Vi har haft riktigt trevligt först paketöppning...det gillar grisen sedan gick vi på restaurang pch åt middag och därefter åter upp på 5:e våningen för en kopp espresso och Anna-Karins Cheescake. Så gott! Sen var vi mätta och trätta. Tog en del foton i ungdomarnas mysiga lya. En härlig takvåning.


Här ett kort från från Restaurangen och ett på Anna när hon kurar på balkongen.

Från rumsfönstret ser man bl.a. kronprinsen där du jobbade en gång för många år sedan Christin. Visserligen glad men det märktes att du håller på att bli sjuk Anna. Du jobbar alldeles för hårt och hoppas att du bara kunde slappa när vi hade åkt hem.

Vi hade det lyxigt och fick vi skjuts av vår privatchaufför Kalle hem till Åhus och den lilla hunden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, vad skoj med så mkt foton! Tack för att du lagt in dem:-)
Härligt med resurangbesök, men förstår att ni saknade minstingen Eva-Katrin.
Hoppas du klarar dig undan sjuka nu Anna, man får aldrig jobba så mkt att kroppen tar stryk, ingen som tackar en då vet du.
Var rädda om er allihopa, du också Ingela!
Kramar
Jeanette