Bloggintresserade

onsdag 10 september 2008

VI KLARADE DET






Vi firar SILVERBRÖLLOP idag med stora bokstäver...

25 år som gifta
10 september 1983 - 10 september 2008



Har letat bland kort funnit en del men tyvärr hade vi inte många... Själva var vi inte flitiga med kameran. Antar att det finns fler kort i andras byrålådor, det är en del kära jag saknar!
Känns som igår men syns det? Det är frågan...

Våra små brudnäbbar



Rose-Marie,Camilla, Mikael Mor


__________


Jeanette; "Måste väl vara bland de första att lägga in ett förskotts:GRATTIS till er båda, på er stora dag! Silverbröllop efter 25 år som gifta är fantastiskt Hipp, hipp HURRA! Kramar Jeanette & gänget. Skickar kortet som bifogat i mailet! Satt och gjorde det i natt och lade upp det när klockan passerat till 10/9/2008. Hoppas ni får en underbar dag tillsammans!:-)






Ann: "Med kärlek blir bördorna lätta. Kärleken bryr sig inte om svårigheter, den anstränger sig till det yttersta. Den säger inte att något är omöjligt... Den tar sig an mycket - och ser också till att mycket blir utfört, medan den som inte älskar ger upp. Kärleken är vaksam och slumrar inte. Även om man nöter på den, tar den inte slut. Även om den är oroad, tappar den inte fattningen.
Thomas A. Kempis (1379-1471)" En tänkvärd text med en fantastiskt vacker ring som bakgrundsbild.

Runo: "Ha en god bröllopsdag. Från oss Runo m familj".






Tack så mycket för fina bilder från vårt bröllop för 25 år sedan Mor. Roligt att se och minnas! Och tack för rosen och den fina gesten!!!





__________

Vaknade tidigt, uppe och spökade började blogga och lite annat. Gick och la mig igen och somnade om. Lucky väckte oss han tyckte säkert det var mysigt att ha oss båda hemma sådär apropås. Mats kommenterade det jag har tänkt någon dag; att han verkar lite piggare igen. Badade och tvättade håret medan Mats fixade frukost, nya frallor och gott pålägg, mums. Idag är det blåsigt och vågorna går rätt höga...men Lucky är i sitt esse!!!
Det är precis som om han verkar bättre när vi ger honom extra tid!
__________

Mats första planer för dagen var dagspa i Valjeviken (Blekinge), men vi upptäckte så att onsdagar var spat stängt, men det var ju idag vi skulle åka, så plan B fick bli dagspa någon annanstans... Saltsjöbaden i Ystad. Där hade vi aldrig varit någon av oss förut. Där passade vi på att ta några vändningar i den större varmbassängen minst simborgarmärket, bubbelpoolen och massage som avslutning. Så avkopplande att våra kroppar kändes som unga på nytt.







Ja kanske inte riktigt som paret utanför Teatern men nästan...



Hungriga hade vi också blivit vid det här laget så vi gick och avnjöt sallad respektive baguette och kaffe så klart. På Fiket satt vi och funderade över det faktum att vi sett så få människor ute i rörelse jmfr. med hur det brukar vara i Kristianstad city en vardag...
dessutom verkade medelåldern klart högre. Vad kunde det tänkas bero på? ...Vi kom fram till att Kristianstad dels har fler invånare och dessutom är en utbildningsstad.
KÖPP!

Sen en promenad i smala gränder, mysiga parker små gulliga butiker i gamla korsvirkeshus. Utanför husen växte buskrosor och klätterrosor i mängder, var bara tvungen att föreviga rosor i min absoluta favoritfärg. Ska jag plantera en ros vid vårt hus någon gång måste jag få tag i en i denna färgen. Ja och så har ni baskern och halsduken som var min present från Mats. (Kan väl bli fräck till duffeln om det blir någon). Baskern valde jag själv inne i en mycket gammal och absolut mysig butik "Bäckströms hattaffär" från 1847 (!). Föreställ er färgglada hattar i mängde av olika modeller en hel affär fylld! Ja, dit vill jag igen det kan jag lova.

På sista bilden Det silverankare som Mats fick av mig. I den gömmer sig öppnare av olika slag. Så ficka han en flaska Whiskey som är hans stora passion.





På adress: http://www.spegeln.se/index.php?id=68
kan man läsa om Ystad "Att flanera i skånska småstäder del 5" Ystad av Gert Å
__________

Lite sol stundtals idag, mest mulet men uppehåll...tills vi satte oss i bilen och var på hemväg.
Hemma höll Kalle på att meka med vår bil och det väntade ett dukat bord. I köket stod Eva-Katrine med förklädet på och pizzan var nästan klar. Vilken lyx och vilken onsdag!

2 kommentarer:

Jeanette... sa...

SPA dag låter ju bara för underbart skönt!
Vackert vid havet trots blåst. Riktigt härligt foto!

Skoj att se mig dansa med dig på ditt bröllop, haha:) Lite yngre i skinnet var ju jag då - men du är fortfarande lika vacker!

Kram
Jeanette

Ingela sa...

Ja, visst är det ett härligt foto, kolla bara blickarna.Ja visst såg vi lite yngre ut då men det är ju ändock bara utanpå, eller hur?

Kram Ingela