Bloggintresserade

söndag 5 juli 2009

Söndag

Ann (7.27) ; "Mulen morgon, inatt riktigt svalt minsann! Åskan visade sig igår em men på för långt avstånd och vi fick bara 0,3mm regn. Var nere vid bryggan på kvällen för att svalka oss, det var så fint och stilla och flera båtar ute.
__________

Hoppas ni hade Qul på festen igår!"

"GOD MURGUN"... ja igår blev det då sent inte konstigt att vi behövde ligga till lite idag. Mats och jag kom hem för gott strax efter ett och ungdomarna vart hemma, hörde jag, vid tretiden. Berättar inget om balunsen här. Det ska få ett eget inlägg härunder sedan och det var verkligen något särskilt kan jag lova!

Sol direkt på morgonen här, men vi får se för det verkar mulna på även här. Anna-Karin och Per-Olof bjuder på dinner nere på Strandbaren. När vi vart där så började det att vräka ner dock hade det lugnat sig tills vi skulle bege oss hemåt. Då bara duggade det :-)

En kort Paus så är det dags. Kalle hemma hos Charlie...
__________

... medan vi beger oss av till Ovesholm för att njuta Digiloo, med bla Holm, Strömstedt, Sara Löfgren, Brolle, Jessica Anderssonb, Arja, , Mojje, Ola, Glen Wish, Sibel,








Här Thomas Pettersson







Ja, det hade ju börjat regna redan förut och verkade vilja fortsätta. Bilparkeringen någon kilometer från själva platsen för scenen.

Regnet tilltog medan vi stod i den långa kön



Här har vi mutat in område där vi slår oss ner i våra solstolar. Lägger filtarna över benen och kurar ihop oss två och två under paraplyerna och "mös" som de flesta andra.

Medan vi blickade ut över publikhavet kände vi (Johnny och jag hur det rann ner och oundvikligen blötade ner ändalyktarna. Vilket kändes aningen obehagligt och kallt när vi stod upp. De här fotona var från min mobil, skulle tro att när de andra är på plats i datorn kommer det andra och möjligen fler guldkorn... och nu är de på plats!


Efter en halv timmes paus så var det dags för musikerna att börja igen. Vi avancerade en bit fram med vårt blöta pick och pack och hade det inte varit just det så hade regnet upphört och artisterna gav nu järnet.



En hyllning till 70-talet ett lite smakprov får ni här:




Inga kommentarer: