Bloggintresserade

onsdag 8 juli 2009

Mitt i veckan

Schyyy... tyst tyst äta fil och påbörja blogg sedan ut och tvätta hus. Svag sol vet annars inget ännu om vädret, men det visar sig väl.

Här till höger blandat rött i Kalles blomlåda
__________

Ann (7.08): "Solsken och felfri himmel!
 
Maken morgonsurfar men nätverket slutade fungera så jag fick låta datorn diagnostisera, resulterade i en omstart av allt och nu funkar det igen, lite märkligt för samma skedde igår, uppkopplingnätverk slutade plötsligt att fungera. Ville iallafall säga godmorgon till dig och de dina!
__________

... Bär och sånt (7.21) Jo, igår eftermiddag gick vi upp på kullen till det urgamla körsbärsträdet för att plocka lite mer innan fåglarna rensat fullständigt, bären så perfekta iår, mörka och saftiga! Glömde kameran, men skall visa dig vid tillfälle denne gamle knotige körsbärsman".

Hade varit kul. En annan dag :-)
 
Jag blev sugen att försöka imitera pepparkörsbären bland annat förstår du :-).
 
Där växer också blåbär, och nästan helt mogna, fullt ätbara
:-) "redan?" sa vi till varann, när hemma vid tvnyheterna fick vi oss till livs att det åter blir ett rekordår för blåbär och tidigt, ja vi såg precis det :-)
 
Smultron växer där också, lika goda och ljuvliga dom. Så vi knata hemmåt med körsbär i bringare och smaklökar fulla av körsbär, blåbär och smultron :-)
 
Absolut sommar!"
__________

Jippie nu börjar jag se en ende på garagetvätten, endast framsidan kvar. Konstigt för denna sidan målade jag förra året... tänker att färgen numera är sämre, att svamp lättare fastnar (svarta prickar). Vi brukar ändå använda en sk. bättre sort.
__________



Veckostädningen nästan avklarad med hjälp våra två töser. Har precis varit ute i trädgården och plockat in blommor att dekorera borden med.
__________

Anna-Karin och Charlie har varit ute och lekt med såpbubblor i trädgården. Johnny bakom kameran. Fick ihop en hel del guldkorn här är ett par:



Jippie!


Vilka konstiga bollar det går ju inte att fånga dem hur gärna jag än vill.



Powerwalk... ja, en timme. Skönt! Lite kul för när vi passerade småbåtshamnen. Fick jag syn på ett ansikte som verkade bekant... hejade av bara farten ... hellre en gång för mycket. Mannen log brett och hejade tillbaka (dvs hejade p`å oss där vi susade förbi med stavarna. Vi skrattade gott må ni tro när vi insåg vilka vi hade hejat på! Något av en kändis med fru!
Läs om powerwalk som konditionsträning och fettförbrännimg på: http://www.livsportalen.se/motion/powerwalk.asp




Kvällsbad och ny serie på TV.

Inga kommentarer: