Bloggintresserade

lördag 11 juli 2009

Måla

Vaknade upp till ljudet av regn. Känns lite B som ungdomarna brukar säga för vi hade tänkt oss fortsätta måla idag. Det har ju blivit en hel del roliga avbrott de senaste dagarna, så det är en del målning kvar.

Ann: "Grå morgonhimmel och litet stilla regn. Varar till middag säger maken. Om så kanske gräsklippning senare idag. Idag blir det lite städning istället för igår, typ gå ett varv uppe och nere med snabeldraken och sånt.

__________

Har gosat och kammat Charlie på morgonen, nu börjar vi minsann få bort det sistaav valpullen och hans päls blir lenare och lenare. Känner man på framdelen och blundar så kan man tänka även på Lucky en stund. En päls som hans finns inte... svart blank silke.

Nu kom minsann Olivia också och ville ha lite gos, men det räcker ju med en liten stund sen är hon nöjd. Hennes päls changserar på sommaren och hon magrar av värmen.

Ann: "... Nu kom katterna in, blöta och frukostsugna!"
__________
 
Jasså du, du é så bundis med Göran P, fniss!"

Kändes lite snopet faktiskt när vi väl kommit på vem det var... och antar att jag nu är det... kanske om jag stöter på honom snart känner han igen mig :-D
__________
 
Onsdag? Jomen visst, kanon! När landar ni här tror du? KöksAnn/Inga frågar :-) Så roligt det skall bli!! Välkomna!"

Men då säger vi det! Perfekt att både Eva och Kalle är hemma hos djuren. Tid är svårt... beror ju på restid men vid lunch låter det bra? Gör nu ingen historia av det vet jag... sätt isåfall Inga i arbete. Vi har väl annat att göra än att spisa.
__________

Nä nu blir det strax frukost idag med morgontidning... Jippi! ... och vet ni här visar sig nu solen. Ett tag i köket sedan dags för dagens powergång.
__________

Något nytt under gårdagen! Text och bilder... samt även bilder från Diggiloo (förra söndagen)
__________

Visst vi avancerade en bit till på garaget nu endast framsidan kvar, men Radarn får gärna verka lite till.



Ännu ett kul avbrott när Dan och Ann kom cyklande från Äspet. Det var inte igår... men på måndag tänker vi ha en helkväll tillsammans få se hur...
 

Inga kommentarer: