Bloggintresserade

lördag 18 juli 2009

Tur med vädret

?... en dag som gjord för att slå sig ner med en underhållande film "Vi hade iallafall tur med vädret-igen"...
Se trailern på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=m0f_Ho5HKPw

Ann: "Vaknade till en regnskur och gråväder.

Gräs och tvätt avklarade i gårdagens solsken".

Sovmorgon i Åhus. Men, vilket oväder det har varit i natt. Skulle tro att det har kommit en ansenlig mängd nederbörd. Har precis varit ute och hängt upp ett par maskiner tvätt i gråmulet... men aningen blåsigt väder. Hann inte mycket mer än in och slog mig ner tillfälligt vid datorn... så öppnade sig himlen och t.o.m ett par brak har jag hört... och därefter betydligt mer och fler! Så blöt tvätt fick snabbt in igen i torkskåpet och nog bäst att släcka ner datorn.
__________

Per-Olof här nu berättade att det kommit 65 mm regn bara under natten (uppgift från säker källa kompis i brandkåren som är och pumpar vatten från översvämmade källare utmed Köpmannagatan. Och det regnar fortsatt och kommer i täta kraftiga skurar!
__________

Eva-Katrine jobbar i kassan men Kalle jobbade natt så han sover än.

__________
 
A: "... En vän boende på landet till maken skall tänka på att ta sig an svärmors katt Emil. Vi har inte sett Emil på ett par dagar nu. Lille missen".

Nä usch vad hemskt först husse sedan matte och inte kan man förklara något för honom. Han ser ju bara att det blivit grymt tomt...

Läs mer på :http://www.katter.nu/katter/beteende/beteende6.htm
om kattens sorgearbete
"Känner djuren sorg och hur kan man själv hjälpa till att underlätta detta ?? "
Det gjorde jag!
__________

Nu ena stallfönstret klart och det andra färdigslipat och målat på ena sidan. Fattades ett par golvreglar och släpen borttingade idag, men imorgon har Bygg och design öppet då fixar vi det.
__________

Anna-Karin och Johnny har begett sig till hans syster och svåger i närheten av Göteborg berättade Per-Olof som åker imorgon tillsammans med sin Milla och några vänner till en stuga som de har hyrt en vecka i Marstrand.
 

Inga kommentarer: