Bloggintresserade

måndag 13 juli 2009

Seglarmåndag



Ja, en liten ros annorstädes men som har poppat upp i en rabatt här :-)
__________

Ann: "Tre gäddor fick maken med hem igår, en på tvåochetthalvt drygt :-) Hans fjärde napp var en bebisaborre som fick gå tillbaka. Jag? ... två bottennapp... Vi delar på fisketuren, förra gången min denna gång hans och katterna går med vinst i matskålen var gång :-) Vädret märkligt, mest mulet och svart men oväder och regn höll sig undan oss. Yes, jag hade strumpa på :-)"

Ja inatt har det då regnat i Åhus. Nu har det slutat, men det droppar för fullt från allt som blivit vått ute. Kanske, kanske solen kan orka fram, möjligen ser det så ut. Vi har ju beställt bord tillsammans med Dan och Ann ikväll och såklart även fint väder! Håller med dig om att vädret då är för märkligt Ann! 
__________

"... Jag fick ett bett av nån svart broms uppe på handen när jag gick med trimmern igår på förmiddagen, aj aj vad det svullnade upp, fortsatt  svullen och stel och öm idag, stackars mig. Fick ett på långfingret på samma hand för flera dar sen, men inte sån reaktion med svullnad. Bannade kräk! Jag berätta väl om den där kreatursbromsen som oprovocerat bet mig på baksidan av låret och jag svullnade upp från rumpa till knäveck, jag har nog utvecklat nån överkänslighet för dessa odjur för så var det inte förr när man blev biten av bromsar, blindingar, hästflugor etc.  Nog om detta".

Ja, visst kan man utveckla känslighet. Din stackare! Säger som mor prova en kur Aloe Vera 3 dagar! Tänker på hur hjälpt även Lucky var av den salvan på sin tumör.
__________
 
"... Bidde det fel igår på bloggen, tom så när på.... dumma tekniken :-)"

Kan inte annat än instämma Skit mä! Men nu sitter en del sparade bilder ändå på plats men utan texten!
__________
 
Med Charlie på skjutfältet, tränat inkallning, gå fint, leta godis och godisträd (korv).
__________



Från samma rosbuske
__________

Ny kommentar under Balunsen
__________

Vilken sommarkväll! Halv sju cyklade vi mot resturang Åsikten där vi satt ute intill bryggan och blickade ut över småbåtshamnen. Ryggbiffen och klyftpotisen satt fint. Ännu en upplevelse att ha med i bagaget på livets resa.


Vi hörde musiken när den satte igång på andra sidan Helgeå och vi begav oss till Dan och Anns segelbåt.



Där satt vi och njöt i solnedgången. Detsamma gjorde många andra. Här segelsällskapets hus i bakgrunden. Den kan man även hyra för privata fester.







Final Patriks Combo spelar på Handelsbaren


... innan vi vände näsan emot hemmet. Hemma i uterummet satt ungdomarna och spelade spel.

Inga kommentarer: