Bloggintresserade

tisdag 14 juli 2009

Grattis








... till Rosie, Michael och Thérèse! Ha nu en riktigt bra dag!!!













__________

Ann: "Solsken och blå himmel! Känns lite ovanligt, man vänjer sig nog vid gråväder fort, alldeles för fort :-)
__________
 
Vi var bortbjudna av ett par på andra sidan sjön, till deras gård i Halland, bilresan tog en timme knappt. En jaktstuga mötte oss i duggregnet, inredd med kök och 12 bäddar minsann och vi bjöds på medhavd lunch med tända ljus och regnet smattrade ute.
__________



Efter maten lättade vädret upp med solsken och vi fortsatte till en av ägornas sjöar det fanns regnbågsforell i och kastade lite, ägaren och son fick napp nästan direkt :-) och det var så vackra fiskarna, sportfiskemannamässigt släpptes de tillbaka, jag hade bara ett par nafs på min lilla spinnare men maken fick napp, den rackaren vände i håven jag höll och då släppte draget och han simmade fri :-) Roligt värre!

Efter kaffe och prat vid sjön delade vi på oss och vi fortsatte till Ullareds fiskebutik man passerar på hemvägen och inhandlade 12 nya drag, ny lina det blev en flätlina. Kommersen var hög, det var massor bilar och folk i hela området både vid GeKås och alla kringbutiker.
___________
 
Hemma högg vi in på hämtad kebabtallrik och sen var det kvällen och jag orkade inte se hela avsnittet av Montalbano :-) Tur det finns SVT Play."
__________

Här (i Åhus) är det gassigt. Ja det står rent ut sagt stilla. Rensade ogräs mellan plattorna på framsidan men gav upp. Kalle och Mats har påbörjat trädäcket. Grabbarna hann med förenade krafter en bit. Ska bli skönt att sätta igen hörnan intill grannen igen. Faktum är att nu är Tor arg så jag släcker helt resolut ner datorn. Kom en skur sedan bättre väder igen.

En runda ut på Solhaga och sedan till Ica Kvantum för att fixa mjöl till degen till dagens homemade pizza.

Mats tar Charlieturen ensam tillsammans med Charlie idag. Ikväll blir det nog bingen i tid. Allt lite seg sedan gårdagen. Anna-Karin och Johnny ska gå på bio men vet inte vad de tänker se.
__________
Anna-Karin har fått SMS från Per-Ölof och grabbarna som nu befinner sig i Nice.
__________
Allsång på Skansen och en stund på Öland hos Kronprinsessan nu rejält trött.
__________



Första trädgårdsliljan slagit ut


Tänker på er Ann! Ibland hejdar sig livet då vi minst anar det. Man är aldrig förberedd. Som du själv sa det känns overkligt och ofattbart. Inte allt i livet går att planera!
Vi tar träffen en annan gång!

Inga kommentarer: