Bloggintresserade

måndag 6 juli 2009

Födelsedag, semestrar, jobb

Solen kommer och går...

Vadå trött? Det har varit en lika rolig som tuff helg. Sovmorgon som ni ser, Mats har förlängesedan begett sig av till Finja.

Det gäller att vara tyst för Anna och Johnny ligger här brévé i grannrummet och sover ännu. Johnny har födelsedag idag. GRATTIS! ... och Anna-Karin gick på sin semester just idag. Likaså gör Per-Olof som just nu ligger och sover i Kalles stuga.

Eva-Katrine jobbade hela dagen igår och ska gå på sitt pass efter lunch igen och så en ny kväll. Karl-Mikael jobbar sedan 7, på sin planerade semester.

... Men visst var det så när man ännu inte hade fått något fast då fick man snällt ta det man erbjöds och ibland kunde det bli långt mer än heltid. Som den perioden när jag hade ett vikariat på dagis (innan utbildning) och sen jobbade helgerna i Hässleholms lasarettskök.
__________




Vackra klockor (en variant av Campanula), här har de frösått sig bredvid sparrisen invid Zinktunnan där vi förvarar kol till grillen. Dessa (dvs. klockorna) var vanliga i gamla trädgårdar just för att de så lätt sprider sig.






Dessa vackra röda vallmo tillhör oxå det självsådda hos oss.






Snickarens räddning även kallad Bokarabinda samt vildkaprifoler







Krukodlad Fjärilslavendel från i fjol
















Självsådda Malvor










Per-Olof och Charlie har precis varit hos Anderssons och hjälpt till att riva partytälten. Vilken tur att de hann hem en stund innan regnet...

För OJ vilket skyfall. Nu skulle man ha haft en regnmätare! För tillfället har det lugnat sig för hur länge? Det får vi se!

Inga kommentarer: