Bloggintresserade

torsdag 30 oktober 2008

Regnet det bara öser ner

...och jag är så våt om både skor och strumpor... här i Åhus, men det är en sanning med modifikation. Visserligen regnar det storspik men jag är inte våt ännu men snart för Lucky trängtar efter sin runda! Väntar i det längsta på att det ska hätta...

För mig en god morgon har börjat ta form (god och fri). Vaknat halv 8 av att Lucky behöver kasta sitt morgonkiss. (Aha måste vara därför det heter så inget att spara på. Har aldrig reflekterat över det förut bara). Lucky gick sin vana trogen ut genom den ena dörren och in genom den andra. Maestro har gjort så att säga finentré. Det är alldeles ljust ute men himlen är grå och det är rysligt kallt.

Nu ger jag mig lov att krypa till kojs en stund till, sen ser jag fram emot en dag med mina vänner och mina älskade djur. Ämnar försöka på mitt vis bemöta dina upplevelser Jeanette som kommentar i din blogg. Har inte haft ork till fler svårigheter tidigare, utan nog med mitt eget de senaste dagarna. Men vill nu försöka, och läs det med positiva glasögon för jag hade positiva avsikter och försökte använda ord som kunde kännas utvecklande.

__________

Ann: "So, you made it, I knew it! Idag är det torsdag :-)...

...Jag har vit frostmorgon, vilket märktes redan när jag körde hem igår kväll på bakrutan på parkeringen... Förespås snö under kommande natt, suck, jag som tänkte åka annan bil idag och imorgon innan vi skall ställa av den för vintervila. Vi har inga vinterdäck på än."

Vilken oerhört vacker bild du har lagt på din egen blogg!...Fast lite sorgligt att det redan blivit så kallt hade själv önskat att suga på värmekaramellen ett tag till. Lika bäst att du tar den andra bilen idag. En annan temp så hade jag ju också fått prova åka cabben utan tak igår...och det hade varit häftigt! Blir kanske vid ett annat tillfälle, vem vet?

Usch börja oroa mig för "grabbarna" som ska ge sig ut och köra ikväll. När Mats ringde igårkväll kände han sig helkass, har väl förmodligen snusat upp det från Kalle som idag klagar över ont i kroppen allra helst benen. Kändes något bättre efter duschen på kvällen sa han och när Lars och han skulle gå och äta en bit mat. Men när jag sa att då får du väl stanna hemma på fredag...då blev det stopp. Det tänkte han då inte!? Ringde hem för en stund sedan och de skulle snart ge sig av så vi 20 tiden ikväll väntar jag hem honom.

---

Kan avslöja att nu kom Kalles uppföljare så vem vet Mats du har kanske rätt! Vi har, skämt åsido, kanske sett en nobelpristagare födas.
Men faktum är att vad jag kan se har även han anlag för att skriva. Han har valt diktform som du Annna-Karin men än så länge en annan genre.

Jeanette i Falerum (Åtvidaberg): "Idag har det snöat 'dasslock' och varit kallt... jag har legat på soffan och unnat mig en dag av vila utan dåligt samvete"
__________

Ann: "Idag möte med TRR (Trygghetsrådet) på jobbet för oss timanställda, blir intressant se vad de erbjuder".

Väntar med spänning på fortsättningen och håller tummarna att de har något positivt besked att komma med!

__________

Ann: "Skall proviantera lite mat på hemvägen, har avverkat mina sena kvällar för denna vecka nu och kvällsmaten står på mitt schema igen :-)...det bidde rödbetsplättar med fetaost, pepparrot o sallad till kvällsmat. Riktigt gott!"

Ja illustrationen finner ni i Ann´s mobila blogg... receptet? Ja vi får väl se hur det blir med det om det är hemligt eller ej?

---

Idag botaniserade jag i frysen och fann en portion fiskgratäng i dillsås. Passade bra det har jag ätit till lucnch men om sanningen ska fram så gillar jag som det stora flertalet inte att sitta och äta för mig själv. Fann också kycklinglår som vi inte har så ofta, men det var så billigt att vi inte kunde låta bli den här gången. Tänkte att det kunde vara bra till ikväll. Nu står de i ugnen. Så får vi väl äta när Mats kommer även om det blir sent.

__________

Jo, jag och maken har fått grattis idag från svägerskan som håller reda på
oss, det är 10 år sen vi förlovade oss :-) fniss!"

GRATTIS från mig också 10 år en rätt lång tid man hinner med massor och att fördjupa mycket på den tiden eller hur?!

__________

Mail från Eva-Katrine; "Sådär ja, nu har han från studion hört mig sjunga och han vill att jag ska komma och spela in nu i november månad :) studion ligger här i Stockholm. Spännande...undrar vad han gör för musik...:)"
 
Vad glad jag blir! Att det är någon mer som nu fattar hur bra du är! Klart jag måste blogga om det! Var det den skivproducenten som Hannah kände? (Hanna är vår förre kantor här i Åhus och hon och Eva-Katrine brukade sjunga tillsammans).

Eva-Katrine: "Japp det ska bli spännande nu, han sa att jag var asgrym på att sjunga...vi ska börja redan på söndag att spela in. Då åker Stina och jag dit tillsammans...lite stöd får man ju ha".
__________

Halv fem och beckmörkt utanför fönstret jag säger bara USCH.

Tvungen att ut i ösregnet (som faktiskt var snöblandat och iskallt)för att jogga i jättepölar med lilla gubben. "Är man nödig...ingen lag"

Per-Olof kommer hem en runda på lördag behöver hjälp med vinterdäcken, kanske för något mer...

Inga kommentarer: