Bloggintresserade

söndag 12 oktober 2008

Söndag

Godmorgon. Kanske inte så konstigt att jag vaknade rätt utvilad faktiskt till en ny dag. Så nu har min mobil varit på laddning. Såg då att du skickat ett SMS igår kväll mor. Det hade jag ju inte sett inte heller ditt mail som låg i den lådan som jag inte kollat under gårdagen, kanske inte fredagen heller...

Jag har skummat potatistexten och kan säga på rak arm att jag tycker att du beskriver fängslande hur det gick till. Det är både informativt, beskrivande och man kan allt känna hur det kan vara att gå där bakom vagnen. Tungt men rätt kul att samlas kring något gemensamt (med plats för småprat?)och så tjäna en liten slant och kanske inte så lite för vad kunde man få för 5 kronor då? Minns du vad du hade dina pengar till?

Vill bara påminna om receptlådan som ni hittar till vänster under Läs mer om min profil. Där hitta ni en del goda potatisrecept...kanske dags att komplettera och uppdatera?

__________

Ser ut att bli fint väder idag grannens höga björkar lyser i gult och häggmispeln röd gul medan det finns en hel del grönt också utanför fönstret. Så vackert! ...och nu lyser solen!!!

Mor: " Sol så vi ska ut i trädgården.Steg ur sängen klockan 6 bara för att se Formel 1...och koka äpplekräm".

Ann: "Solen sken över kullen på gula och gröna träd, nu har vita skyar intagit plats på blåhimlen denna söndagsförmiddag.

...Duken från igår i tvättmaskinen, kan hängas ut sen :-)"

Kul att se alla fina foton från kafferepet för Micke igår.

Ann: "Idag kommer min mamma och skall tvätta Jompa (bilen) och vi skall äta fisk till middag och lufsa runt och göra lite eller ingenting tänkte jag :-)

Intressant läsa om potatisupplockningen! Förstod jag rätt att det var din mors text?

Ha nu en go slappsöndag :-) och gossa med Luckyboy från mig när ni tar en långtur i braväder! "

Så nu har Kalle gett sig av till jobbet och Helsingborg. Går på sitt skift klockan 14

Anna-Karin kom med tåget vid lunch och nu har vi spelat Yatsy. Först en gång på vanligt vis och så...vår egen uppfinning baklänges. Det gick ut på att få så lite poäng som möjligt och under 25 på övre halvan premierar till -50!

Havet nästa och sedan köpepizza. Vilket underbart väder. Lucky sprang som en tosing efter pinnar ut i vattnet flera gånger och badade upp till magen.

Ann: "... när mamma och moster+morbror åkt hem tog vi på oss gummustövlar och stövlade ut i naturen, gick en runda på dryga timmen, bland annat runt Bössesjön, det är en mystisk tjärn vi ser från huset. Gott rensa skallen med frisk tallbarrslukt :-) Vi var också nere vid Herrestadssjöns lilla sandstrand, gick där i vattenbrynet och tänkte faktiskt på dig och Lucky då, och era stora havsstrand :-)"


...nu är vi mätta som plättar och Mats och jag har underhållning av våra flickor som sjunger och skojar. De lockar och pockar och vill att farsan plockar fram sin gitarr, men han verkar svårflirtad...jag kan inte med mitt finger säger han. Få se om de lyckas!

...jorå gitarren åkte allt fram, och sen sjöng vi alla fyra. Efter det klädde vi ut poserade och fotade varandra. Tyvärr har jag inte tillgängligt så att jag kan visa något nu åtminstone... Flickorna snapphanar och Mats i sin gamla hockyhjälm ja mer behöver jag knappast säga.

Hur är det lirar Tommie något numera på sin gitarr?

Mor: " Nej Tommie spelar aldrig på gitarren, tråkigt nog. Han glömmer ändå inte och du kan sätta en fiol eller banjo i handen på honom och han får fram melodier. Otroligt!"

Ja, verkligen synd att han inte använder sin gåva bättre! Tänkte kanske att det skulle bli bättre tid nowadays, men det kommer kanske. Eller har lusten falnat?

På kvällen liftade flickorna med Daniel och hans Mustang till Lund och huset blev tomt igen. Som svar på ditt Sms Eva-Katrine så är det mysigt, det med vi tycker också att helgen har varit underbar. Det finns inget bättre än våra barn...och arbete/fritid summerar den här helgen bra.

Ditt godnatt Kalle hittade jag inte förrän nu på morgonen klockan 22.24 hade vi slutat räkna får för längesedan... så du får nöja dig med ett godmorgon istället.
Kan ni läsa följande: "FARFÅRFÅRFÅRNEJFÅRFÅRINTEFÅRFÅRFÅRLAMM."
Inget mer gräva idag inte...

1 kommentar:

Anonym sa...

Så kul ni har tillsammans när ni umgås i familjen! Det är så underbart att du delar med dig!
Mor