Bloggintresserade

tisdag 28 oktober 2008

Motiverande samtal

Oj, ja jisses nu var det tisdagmorgon. De långa dagarna är i sikte. Tänkte att jag tvunget fick in och skriva årminstone en rad innan vi gör oss redo att möta dagen. Inte ens vädret kan vi sia om. Endast en svag nyans på himlen ovanför grantopparna förra veckan hade det varit becksvart. Jag är ren efter morgonbad och blir vitare för var dag nu när säsongens bränna faller. När frukosten är avklarad och vi redo för att ge oss av har det hunnit bli rätt ljust ute kl är 6.45

Åker med Mats till och från Hässleholm idag...det är ju liksom på vägen till Finja och arbetstiderna passar. Solen visade sig jag tror när vi kommit halvvägs. Inget regn på hela dagen, inte förrän halvvägs till Åhus på väg hem. Tillbaks i Åhus inget regn och inga våta vägbanor. Vi måste vara i Paradiset. Ha en bra dag så får vi se till att fånga den allesamman så hörs vi om inte annat så på torsdag! Ämnet för dagarna är motiverande samtal och vi får väl se om man redan har uppfattat hur man når dit eller ej!

Ann: "Snart torsdag ... :-) och dina två långdagar är passé :-)... Men, i mellantiden har jag tisdag morgon, himlen spricker upp lite efter en rejäl skur på morgonkulan, lugnt och stilla och en 3-4 C ute".

Fantastiskt vacker regnbåge Ann! Jag har också sett den ... men på foto nu!
---

Ann: "Så, jag förutsätter att du är långtidsladdad under gårdagen och har en bra motiverad långdrift igång idag och imorgon :-) och lite kvar till tordagen för ett leende att det gick! STOR tisdagskram!"

Tyvärr ingen ork över för att själv blogga efter en tuff dags korvstoppning inte lätt när man blivit hjärntrött för länge sedan. "Skam den som ger sig", som min lilla farmor brukade säga! Har dock joggat en runda med Lucky runt kvarteret (ok, men det var mörkt). Och har nu tagit del av er andras skriverier och läckra bilder. Ta nu hand om er så hörs vi framöver!

Förresten nu har vi reagerat i bladet under Ingela och hennes vänner
http://kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081027/TYCKTTANKT/555628834&nocache=1

Detta läser vi i Millas blogg: "Det blev strul med berras plan igår, så han fick spendera natten på flygplatsen i London, stackarn. Men nu är han äntligen hemma :)"

Ja du Berra tror nog knappast att du glömmer boka hembiljett när du är iväg fler gånger...måste ha känts snopet när kompisarnas plan lyfter och man blir ensam kvart på flygplatsen. Kanske inte så bekvämt heller att bara ha väskan som kudde. Slår nästan vad om att du värdesätter att vara hemma hos Milla och din sköna säng!

3 kommentarer:

Jeanette... sa...

Ha det bra idag Ingela!
När du kommer hem och har ätit och vilat kan du njuta av att kolla på:
http://www.youtube.com/watch?v=K_5W4t_CBzg

http://www.youtube.com/watch?v=eqWvuMJV0Yw

Paul, som ju är fantastisk:-)
Kramar
Jeanette

Anonym sa...

Tänkte på dig då jag precis haft kund på Kimröksgatan i Åhus :-)
Go'kväll!

Ann

Ingela sa...

Rätt nära endast någon km

Kram och gokväll, ska gå och pussa på min gubbe nu, för imorgon åker han till Strängnäs på jobb.