Bloggintresserade

tisdag 14 oktober 2008

Jobb för hela slanten

Vaknat och har en lång dag på jobb framför mig. På någotvis måste det gå. En gång i månaden infaller ju ibland och idag blev Mats tvungen att börja tidigare för att komma hem tidigt till Lucky. Frukost, leverpastej, massage, dröjer med turen till 8 innan bussen går strax före 8.30.

Ann: " Färska bilder härifrån, mot sjön ser jag solen stiga upp.

Ser du almarna och den gamla asken, de är nästan helt kala nu. Du må tro att det var löv i helgen som maken, svärfar, svägerska körde uppsamlare, kratta och dumpade annorstädes :-)...Åh, nu lyser solen ända in här på tangentbordet :-) Jag har alltså kontoret mot träden på fotona, motsatt riktning men tack vare glasdörrarna i salen kryper solen in ända hit, härligt!
---
Tidig dag idag med för mig, måste inhandla kattmat mot pälsbollar till kissarna och lite till oss sen är det kvällen igen :-)...Och du, har tydligen en lång dag.... är det ett nödvändigt ont en gång i månaden sen du pratat med chefen? Ok, ta djupa andetag emellanåt tänk på vad gott du skall ha det, kanske redan imorgon (fridag?) så hoppas vi att dagen rusar på och att du hänger med ända hem till vilan :-) Idag gör du inget mer än jobbet, lova mig är du snäll!"

Ja det här var ju kompromissen! Så det får gå på något vis. Promise inget mer än jobbet! Knappt ens blogg. Eller det menade du kanske inte?

Ann: "Gott att du nästan lydde min uppmaning om att inget göra igår mer än jobbet,
det bidde ju lite blogg :-) men ok det var ditt eget val och egen avkoppling antar jag så du får MVG :-)

__________

Ann: "Farligt nära en nackspärr till höger... kändes redan i bingen imorse. Får be
maken i em att dra huvud :-) Jo, har en god vän i Värmland, han är släktforskare, datakunnig och medicinsk läkare, han instruerade oss till denna övning för några år sen. Det är så att sedan länge, antagligen sen bilolycka 1990, har jag ofta nackspärrar och de är inte att leka med, onda som bara den och långvariga, långhalsad är jag av naturen till råga på allt :-) sen bröt jag ju axeln på tre ställen 2004 och ett längre tag efter det inga nackspärrar :-) men så kom de krypande i takt med att jag återfick mer rörlighet. Så jag ligger på golvet, maken sitter vid mitt huvud och drar i skallen och håller stilla ett tag, upprepar en 5-10 ggr och det är så gott och jag tycker att det hjälper :-) Antar jag är sned och belastad och krokig åt alla håll men that´s it :-)"

Usch vilken osis du har haft...men ändå...Vad bra att ni kan fixa till det själva. Håller nu tummarna för att det hjälper!
Själv har jag ju ett klips i huvudet efter att de reparerade mitt kärl. Det var den restriktion som läkaren som opererat gav när jag var på återbesöksröntgen. Ingen nackdragning! Det har nästan blivit som en fobi och jag måste alltid förvissa mig... i förväg att ingen kommer att dra eller andra konstiga saker om jag är på ex.massage... annars kan jag inte koppla av. Men annars är det alls inget jag går och funderar på!!!

Mor: "Solsken! Tvättar gardiner. Ska göra Tex Mex idag. Börjar med pajdeg nu när jag önskat dig En bra dag!"

Har du gjort det någon gång förut? Annars kan jag försäkra att det är en höjdare. Hade varit roligt med ett utlåtande efteråt. Såg precis att du Jeanette också hade gjort tacopaj så sent som igår och att du tyckte att det var smarrigt värre.

Mor: "Det var första gången som jag gjorde pajen. Den blev verkligen toppen god :-) riktigt spröd i pajskalet! Eftersom jag uteslöt salsasåsen så hade jag paprikan i fuyllningen och likaså chilisåsen. Men vi ser fram emot att äta samma rätt imorgon!"

I Paradiset vankas spaghetti och köttfärssås à là Mats framåt kväll! Säkert kort... så gott och behövs ingen receptlåda! Nu är det strax möte! Åter den där illamåendekänslan som blandas med känslan av att vara hjärntrött. Åter allt för att dölja. För vem vill verka dum och ointresserad?

Inga kommentarer: