Bloggintresserade

onsdag 29 oktober 2008

Olidligt...spännande

Tidigt och i det närmaste olidligt...och jag talar om något annat än spännande...! Ok lite spännande också då... klart man vill motivera!

Men vi är halvvägs och på två dagar avverkar jag en veckas arbetstid med tanke på min halva! Tycker själv att det låter rysligt. Hade det rört sig om någon annan än mig själv så vore det (i mina ögon) knappast tillåtet. Ser dock fram emot två slappa dagar innan helgen.

__________

Eva-Katrine bit ihop tiden går fort snart är det jul med allt som du älskar!

Eva-Katrine: "Japp snart är det jul, jag håller ut verkligen. Jag och Stina vi peppar varandra".

Se där ÅTERIGEN "That what friends are for"! Sin vana trogen tänker ego gärna i sånger...från det ena till det tredje vem var det som låg på svensktoppen så länge med "Säg det med en sång..." listan kan bli lång...Lena någonting som var väldigt poppis och sen försvann inte sant. Maria hjälp du är ju mästare på sånt här. Vem missar aldrig melodikrysset? Maria!

Javisst jag har fått ditt gulliga kedjebrev Ann och förstår att det är personligt menat. Precis så känner jag när det gäller dej! En av mina allra bästa vänner som ger av sin energi, sin kreativitet, livsglädje och uppmuntran och sedan är villig att ta emot den support jag kan ge andra gånger. Tänker bemöta det mer imorgon vi hörs!

Tack för alla goda tankar uppmuntran och råd under dagen som har gått. Fint med så många vänner! Det där med djupa andetag är inte dumt då kan man syresätta knoppen när det har blivit stopp!

Blev lite spänd på slottet som du och Stina skulle besöka idag Eva. Klart ni försökte få vakterna att le mig veterligt är det ingen som har lyckats. Såg ni någon kunglighet? Jaha gamla stan där är väl många mysiga affärer inte sant? Har ju faktiskt varit där men minns inte mycket ska jag erkänna.

Ann: "Inte långt kvar :-) till ledig torsdag för dig :-)...

...Här grått väder, stilla och torrt i allafall. Igår frost på hemvägen, hua.

Letat vigseldatum för skollärare här år 1867 åt svägerskan. Idag skall jag till frissan min innan jobbet, före dess skall jag bl a förbereda torsdagslunch, tror det blir fiskbullar i dillsås med potatis, en barnslig favorit för både mig och maken ibland :-)"

Hemma igen i Paradiset arbetsveckan är slut! Rysligt kallt ikväll himlen blå och rent röd i väst. Natten lär också bli kylig. Frost hade det varit natten till idag. Idag har jag åkt Saab kabbe till Hässleholm (med taket uppe tack och lov. Men vilken car!

Har precis joggat med Lucky ett varv runt kvarteret. Nu är det kväll.

...och snart ska Kalle och jag ha lövbiff och hemgjorda klyftpotatis med morötter... Har faktiskt inte ätit mer än en korv på torget i Hässleholm på lunchen så det ska smaka!

Kul att ni gillade insändaren mor och Jeanette, det var ju som ni ser allas våra inlägg i kommentarena mixade. Sen kanske jag skulle velat ha mer med men antalet ord begränsade.

__________

Att Kalle var en tänkare, det visste jag ju redan tidigare men att han börjat sätta sina finurligheter på pränt det hade jag däremot inte anat. Idag har han skrivit en dikt, som han messat ut till föräldrar och vänner och den litterara banan fortsätter säger han under morgondagen. Svar fick han ganska strax av farsan som skrev att han nu bara väntade på näste nobelpristagare i litteratur.

__________

Verkar som om Anna-Karin tänker komma hem en vända till helgen.

__________

Har sett kommentarerna härunder men känner mig så tom i bollen att jag inte vet vad jag ska skriva tillbaka. Hoppas stilleståndet löser sig tills imorgon. Kram

2 kommentarer:

Jeanette... sa...

Tjena tjejen!
Jag vet att du fixar denna dagen också även om det tar emot, sedan får du lova att låta stryktvätt, tvätt och dammsugning vara och bara göra sådant du laddar batterierna av, som promenad med Lucky, blogga osv!

Ja du! Riktiga vänner växer tyvärr inte på träd...är så glad att du verkar ha en underbar vän i din Ann och att hon har en underbar vän i dig, Ingela:-)

Ps!Mycket bra skrivet från 'Ingela och hennes vänner' ang katthataren. Ds!

Kramar i massor, Jeanette

Anonym sa...

Va god mat det lät som ni skulle få, lövbiff är aldrig fel, Vi åt god sallad riktigt smarrigt:) Japp snart är det jul, jag håller ut verkligen. Jag och stina vi peppar varandra. Jag ska läsa din insändare nu tänkte jag...sedan blir det ett fotbad och lite omvårdande av fötter. Ha det underbart mamma...Puss och kram Eva