Bloggintresserade

lördag 10 oktober 2009

Lögaredagen


... lutar det åt idag... återkommer senare till det...

... gårdagens huvudvärk har stagnerat och det finns chans att möta dagen på ett bättre sätt än igår (så Ann man kan ju säga på sätt och vis konkret och i teori "Huvudet på spiken"

Hemkommen och intagit en macka och en kopp kaffe när klockan har hunnit bli 14. Lite av att sväva på moln efter morgonens behandling med spa och massage så gott. Tänk först utomhus massagespa i 20 min sedan denna Pindas helkroppsmassage (eller ska vi kalla det knådapågar Ann ;-) för blott 350 kronor (special denna månaden) med tygknyten innehållande ris och lavendel i 70 minuter... som dessutom in facto blev 80 minuter... skulle tro att det var för att jag fick en extra liten behandling för att driva ut slaggprodukter...

www.livshjulet.se
__________

Nu har jag oxå tagit del av dina sopptips kanske något ämne för veckans soppa. Väntar med den med potatis, äpple och ruccola så får du Ann testa den först!
__________

Ann (6.15): "Uppe med tuppen, vaknar så sakteliga. Vi skall nog till Gbg och pappa och plantera om och har lite ärenden.
 
Letade igår små krukor vi sett för inte så länge sen med idegran, då buxbom är så dyrt för på pappas kyrkogård stjäls det tyvärr och ofta, men fann inga... lägger mitt hopp idag till den välmatade blomsterhandeln nästan vid baksidans infart.
 
Köpte 5 grå och 5 bruna lampskärmar igår, á 19.90 kr!! Fick alltså 10 styck för priset av en av de svarta fina vi har... huppa :-)
 
En smal strimma i orangerosa anas vid horisonten på andra sidan sjön... kanske blir det en fin solig dag igen :-)
 
Svejs!...
__________

Ann: ... Lyssna... Han låter lite som om han skrattar, ibland tokigt, ibland riktigt hysteriskt :-) ibland bara som om han hakat upp sig och så, antar mer eller mindre uppjagad, uppmärksam :-)
 
http://wildlifegarden.se/fagelsidor/grongoling.html lyssna vid högtalarens ikon
 
http://www.nature-pictures.org/se/collection/94/1585/big/ "

TACK,... vilka guldgruvor du har introducerat för mig och oss andra Ann!!! Här kan du ju finna hur mycket som helst av fantastiskt fina fotografier på alla möjliga djur inklusive läten!!! Missa inte det!
__________

... jag letade mig fram till en kul sida med skämtbilder och underfundigheter

http://www.allaroligabilder.se/lappar-artiklar.php och fick mig många goda skratt direkt på morgonen bara genom att slumpässigt välja bilder!

dock en hel del makabra bilder verkligen inte roligt ett dugg såg jag senare... USCH!
__________

En härlig tur vid havet där vågorna gick höga idag. Ett par foton med Mats mobil, men dessa är inte inladdade i datorn så de lär dyka upp i efterhand imorgon dag!

Kom överens när vi såg allt det vackra att vi måste ha med den stora kameran imorgn och åka till samma ställe... visserligen är väl kanske inte vädret så nästan otäckt vackert på sjön...

I skogen plockade jag mossa till korgen jag köpte på utförsäljning i Strängnäs. Tänkte mig en liten plantering ute vid däcket.
__________

Eva-Katrines kommentar härunder : Gottegrisar :)

Nu börjar fotbollen, har själv haft en väldigt stressig dag på jobbet... Men nu är det lugnt och skönt, har fått njuta av ryggbiff och wok, så gott.

Puss och kram saknar er// Lilloppan"
__________

Ha så kul nu alla fotbollsfantaster själv tänker jag dra mig tillbaka till tvn i soveummet för att njuta "Körslaget"

2 kommentarer:

Jeanette... sa...

Tack för gratulation på min blogg;) Vi är sååååå stolta och Isabella har jobbat hårt flera år (trotts det är hon ung med sina 17½ år:-)) för att nå denna utmärkelse det är att få en intervju av tidningen 'Hundsport'.

kram Jeanette

Anonym sa...

Gottegrisar :)

Nu börjar fotbollen, har själv haft en väldigt stressig dag på jobbet...Men nu är det lugnt och skönt, har fått njuta av ryggbiff och wok, så gott.

Puss och kram saknar er// Lillloppan