Bloggintresserade

måndag 26 oktober 2009

Studiemåndag

... morgon. Efter få kompletteringar på gårdagen dags att ge sig i kast med en ny dag. Säkert en hel del elever som trynar kvar i sängen idag. Efter lite individuellt arbete med Heroma väntar eftermiddagskurs. Föreläsare Anna Rosengren.

Idag väntar vi hem Eva-Katrine från huvudstaden.


__________

Kanske en av de mest underbara bilder jag vet och kan man tänka sig dessutom jag bakom min nu gamle mobilkamera.Ibland tänker jag att ord i svenska språket dåligt skildrar begreppet så är det med färgen Orange som är rent för lamt... Ja, jag vet att jag har tagit upp det tidigare men visst är BRANDGUL en mycket mer beskrivande term?
__________

A: Regnet sprätter på fönsterblecken och det är aningen ovant att det ljusnar så här dags, värre var det igår eftermiddag när mörkret kom så fort och tidigt, hua!!

Aha, A-K inte fått hem de små kattungarna än, det trodde jag när de dök upp på bloggen och tycker det är lite tidigt att skiljas från kattmamman efter bara sex veckor, men nu har de då flyttat hem :-) hur gamla är de nu tro de små pälsbollarna. Så MYSIGT!"

Ska i ärlighetens namn säga att det där med åldern är jag osäker på, men det är säkert i rätt tid de får hem dem, så jag har kanske blandat ihop siffror (det är ju inte helt ovanligt). Där fanns ju dessutom ett par kullar... Men de har nu flyttat till stora staden Malmö.

"... Här blev både bilen och lastbilen blev tvättade igår, sen åka och tanka upp bilen, posta, till varuhusets fik där jag mumsa i mig ett glasswienerbröd och maken en fransk våffla och havrekaka i choklad innan vi shoppade loss :-) Det blev bland annat ett par termometrar till källaren, deo, tvättrengöringsmedel, saft, tårtpapper till kakbubblan, fogsvamp, knäckebröd, tandborsthuvud och två Dr Oekter pizzor till kvällen :-) Ack vad tillsatser :-)

Hemkomna fick vi fisken under mandeltäcke, gudagott!!! Recept finner vi under inlägget den 24 oktober.

... Brödmaskinen var färdigbakt och resten av vilodagen tillbringades mycket i soffan :-) efter att vi vart över hos svärföräldrarnas hus och ändrat timers till lamporna".

__________
__________

Så coola!!! Hittade bilden i en tidning för lite sedan, scannade den för den var så fräck och uttrycksfull, trots enkel och rena linjer.

Inga kommentarer: