Bloggintresserade

tisdag 27 oktober 2009

Tisdag

... nu är Eva-Katrine hemma. För min del ännu en lång dag sedan stundar höstlovet. Mats ska på brandkurs i Hlm imorgon sedan har han tagit ut semesterdagar. Sett kommentar till m?

Rosa rosor i Kristianstad


__________

Igårkväll började vi återse Holliday en härlig film om två tjejer som önskar miljöombyte och bestämmer sig via nätet att helt sonika byta bostad (och till viss del liv) en vecka... längtar faktiskt hem och se resten även om vi har gjort det förut :)


__________

Ann: "Morron, här ljusnar det sakteliga, skall bli fint idag enligt prognosen. Vore skönt med avbrott i gråväder.
 
Vad är 'Hlm' ? Hässleholm ellor..."

Thats right! Visserligen grått och blött även på den här fronten... men ljumt och ljust :)
__________

Var på en kurs om Mindfulness på eftermiddagen igår och har precis läst ut Taylors bok och har bestämt mig... åter för att ta med dessa bådas budskap framöver. Även om, så är det så lätt att glömma emellanåt.
__________

Kul med musiken Ann!!! Gissa vad jag spelde igår och du visst dras man med och blir nostalgiskt. Man kan ju inte annat än att bli glad av Robbans ordbolleri och underfundigheter. Passar mig som handen i handsken!
__________

Vilken härlig matkällare du/ni kommer att få Ann. Tänk vad snyggt och praktiskt det kommer att bli med alla dina inläggningar på hyllorna och rotgrönsaker i backarna... hoppas att vi får se framöver! Go och händig make har du!

Inga kommentarer: