Bloggintresserade

söndag 17 augusti 2008

Lugnet lägrar sig

Hej på er! Regnet öser ner och det har det gjort sedan någon gång i natt. Emellanåt lugnar det sig lite och solen skymtar fram. Milla och Per-Olof har begett sig till Helsingborg och Anna-Karin med tåget till Malmö. Skulle och lyssna på Veronica Maggio ikväll. Hon tipsade oss och vi fick ett smakprov på Youtube imorse. Tänker leta upp och skicka vidare till er, här kommer det; http://www.youtube.com/watch?v=NtJxy0zc7nU&feature=related
Nästa söndag när vi träffas igen alla flickor innan Eva-Katrine beger sig av till Göteborg och sedan vidare till Stockholm ska vi ut och rida på vars en islandshäst i Visseltofta.

Ann: "Ho ho, här är jag. Jobb igår följt av massa sysslor och efter 19 innan vi fick sätta oss ner i soffan. Vädret riktigt fint, men jag 'missade' merparten för M sa eftersom det inte regna igår blir det regn idag och jag startade inte maskinen med sänglinne... men den blev körd på em och torkade :-) Mer hann jag inte tvätta, så här utan tumlare :-) ".
Ja det är inte lätt att få tvätten torr nu när det regnar så mycket. Jag har turen att ha hjälp hemma nu när jag inte är hemma på samma vis och kan passa skurarna. Jag brukar inte vilja använda tumlaren till annat än lakan och handdukar så det blir ju en del tvätt att torka ändå. Men vi har ju ett torkskåp från -74 och det är slitet men fungerar ännu trots sina 34 år!!! Otroligt när man tänker på det!

Ann; "Grå himmel idag, uff. Snabb morgonhej om jag fuskat!! :-) Handlade igår på vägen hem, köpte bilagan redan då, inte visste jag de var ute lördagar, fast, vi brukar inte handla då utan söndag en tidning för söndagsläsning :-) så nu förstår jag om bilagan kan vara slut på söndagen när du skall ha en. Bilen tvättas, jag vaknar och vi skall till Göteborg idag".

Hoppas att ni kommer hem med det ni åkte in för att ha tag på vad gäller lampor och blommor.

Har läst din blogg Jeanette och nu ska Mats och jag med Lucky till havet. Eva-Katrine har blivit vrålförkyld sedan igår och får knappt luft. Behöver vara hemma och ta det lugnt till skolan börjar. Precis hemkomna. Stranden vid skjutfältet helt för oss själva inte en levande kotte så långt ögat når. Lucky åter i sitt rätta element pigg på lek och har nu efter lock och pock nu kommit hem och duschat av sig.

Väder som gjort för en bra film idag få se vad det blir.

Tog några fina bilder på växter i trädgården häromdagen, här kommer de.



Flox, Clematis Vitalba-väldoftande skogsklematis




Pelagoniorna i uterummet och vår blå hortensia



...och på golvet i uterummet

Inga kommentarer: