Bloggintresserade

onsdag 20 augusti 2008

Carpe diem...jobbar på det...

Ja, Christin där råkade jag ut för detsamma...allt jag hade skrivit försvann...
I alla fall, mörk och kulen morgon när vi spisade frukost och sedan gav oss iväg till våra jobb. Mottot att försöka fånga dagen har börjat. Fungerar utmärkt med dina mail Ann i boxen på morgonen. Mer än drog på smilbanden när jag såg hur du "miss i nassen" hade varit uppe och skrivit Grattiskort till grisen och tassat runt och njutit av hur fint ert hus blir. Du är verkligen en ordkonstnär Ann, kanske läge att ta vara på talangen? Förmedlar orden och min känsla här och hoppas att den fortplantar sig...

Har också varit inne på länken du skickat och läst om indragningarna på Jotex i Värnamo. Pga. platsbrist??? Förstår om det är svårt att sova, det hade vi säkert alla haft. Gick inte att öppna de andra två länkarna, men du kan kanske återge vad de handlade om?


Ann; Ps. Nej, golvlisten inte helt klar än. Ds

Ösregn i stan strax innan bussen kom. Det sprack upp och vi närmade oss solen på vägen hem. Bussen knöfull idag. Nya internationella studenter på Högskolan på väg till Åhusbryggan. Kunde naturligtvis inte hålla tyst och strax lite guide. Ungdomarna frågade efter Absolut och det gick ett sus igenom bussen när vi skymtade spritkyrkan. Den känner man till! Men uppköpt av fransmännen. Är det riktigt klokt att sälja ut en guldgruva? Ser du någon parallell Ann? Tänker på dig och känner med dig och dina arbetskamrater!
Ann: "spritkyrkan. Den känner man till! Men uppköpt av fransmännen". Ha, precis
vad vi prata om igår, privatägt som säljs till storkoncerner, utländska och
t o m statliga företag och vad det blir av det... förgängligt.

I Västerås; "...solsken idag också! Tvätt på linan! Synd att jag inte kan lämna över lite äpplen till dig..."
Tycker jag också, igår kväll for Kalle iväg och köpte ingredienser till marängsviss...vi får tvunget ha något gott dagen till ära var hans kommentar. Satt fint, men har kanske fyllt min kvot av godsaker för några dagar... särskilt med tanke på den läckra träningsoverallen och joggingskorna jag fick av Mats!!! Där det inte heller finns plats för några extra kilon utan syftet förmodligen är det motsatta. Hade annars suttit fint med en äpplekaka igen. Har ju provat din Ann... med beröm godkänd! Marias är också jättegod, det vet jag för jag brukar ringa och fråga henne efter receptet! Men nu är det fastlimmat i min blogg så praktiskt när man vet var man har det! Får se om de andra äpplekakorna jag var lovad dyker upp snart. Jag ska låta er veta!

"När jag tänker på trädet så kan jag jämföra det med grytan som den lilla gumman kokte gröt i. Det blir bara mer och mer."

Nu är Kalle på väg till Turkiet med tre kompisar. Hoppas nu att de får riktigt kul och det viktigaste är att de kommer hem helskinnade.

Mats hemma klipper gräset, Eva-Katrine donar i köket...chili con carne, jag dammsugar kommit till arbetrummet och gjort en avstickare till datorn... Mats och jag Luckyrundan hälsade på en fantastiskt söt drever som brukat stå och kolla på oss på en tomt utmed vägen. Det här var första gången han följde oss utmed staketet på insidan. För söt är den...
Dags att avrunda med en kopp kaffe och nyheterna.

Inga kommentarer: