Bloggintresserade

söndag 17 augusti 2008

LEVA & BO nr 33




Sidan 4 "Grymt kul dekor", med ett sådant vägguttag blir man säkert inspirerad att exempelvis dammsuga. 575 kronor på Bluebox. se








Samma sida ett paraply så läckert att det gärna får regna när man ska ut. Kostar endast 39 kronor på Lagerhaus





På sidorna 6-12 Hemma-hos-reprtage från familjen Wettermark i Höllviken söder om Malmö. Visst låter namnet bekant Runo. Möjligen gemensam släkt?





Blev smått nostalgisk för på sidan 14 hängde en virkad kappa och det var ju hur poppis som helst när jag var barn. Hade en ruskigt fin vit kofta som farmor hade virkat och åtskilliga tröjor både virkade och gjorda i en teknik som om jag inte minns fel kallades för hakning. (Tack Ann krokning hette det ju!) Kanske har jag mönsterna kvar någonstans som farmor använde. Ska kolla! Återkommer i så fall.




Jo en sådan hade jag som den gröna fast vit. Jätteläcker!
Den ärmlösa tröjan var gammelrosa och kepsen min absoluta favorit. Kanske man skulle ge sig på att virka en sådan till i vinter, kanske duffel till? Så förstärker man ju retrolooken...!












På sidan 19 en jättegullig Visseljohanna till tevattnet. Finns på Åhlens för 299 kronor. Anna-Karin berättade att hon hade fått en av Eva-Katrine och den använder hon ofta...så praktiskt att den visslar när tevattnet är klart "Då kan man inte glömma det".







Bra förvaringstips på sidan 22-23 dels en trådkorg med rullhjul att ha på golv (475 kronor på Årstiden) och dels en rullvagn i metall (1535 kr på Housedoctor). Väldigt dyr men fräck.











Sidan 34-35 Inte utan att man drömmer sig bort för en stund. Observera det läckra parasollet som återfinns på sidan 38. Kostar 1795 kronor på Formission Ceannis.














Finns även en del recept av olika slag fastnade för en Hallonpaj på sidan 44















På sidan 47 finns dessa inbjudande glasunderlägg för 150 kronor för 4 pack på Designtorget. 3 % av vinsten går till People living with Aids and HIV.






Och så till sist en stol som jag verkligen skulle vilja sitta i, för vem skulle inte vilja sjunka ner i ett moln?!...och tända solen när helst man känner för det?






Fick förra veckan för mig att visa redaktörerna op Leva & Bo min uppskattning;

Skriver: Hej!Ser fram emot söndagsmorgon när jag och min man njuter lugnet, han kvällstidningen och jag bilagan Leva & Bo till morgonfilen och flingorna. Frallorna tillsammans med tidningarna blir liksom pricken över i:et i Livet. De sista två nummerna har min väninna mejlat varandra våra reflektioner med sidhänvisningar, sökt vidare på länkarna och gett varandra en del egna tips. En mycket läsvärd tidning där man kan drömma sig bort en stund till ett överkomligt pris. TACK! MVH Ingela Persson

Hej Ingela,tack för de orden, de värmer verkligen!
Vänliga hälsningar/Marianne Broddesson

Inga kommentarer: