Bloggintresserade

söndag 31 augusti 2008

Söndag och sunday




Vilken härlig daaaaa man blir härligt glaaaaa (Vem minns inte Eva Roos låt, jag gör det!)





Vaknade och var uppe en stund vid 6-tiden, la mig igen, bladade i en gammal Allers. Pratade med Lucky som var slö, kolla på Mats som inte vaknade...jag somnade om...vaknade så vid 8 igen av att Mats låg och kollade på mig. Ute sken solen en söndag! Mats sa idag sticker jag upp och handlar goda bullar så tar vi Lucky och fikakorgen med till stranden!


Såna infall gillar vi!


...och solen skiner (!) bilagan kvar på Statoil idag! Har nu njutit kaffe och bullar och bläddrat igenom min bilaga. Den föll mig absolut på läppen och där finns ett rikt material att gå igenom.




Tillbaka till Allers (nr 11) och den lilla notisen på sidan 109

Det talas idag mycket om det är etiskt försvarbart att tanka bilar med mat, men om man har ätit maten då?


Norrmannen driver företaget Venoy & Co i Florida USA.






Skalade och delade resten av äppleskörden nu ligger de portionsförpackade i frysen! Kommer framöver att bli en hel del goda äpplekakor.

3 timmar vid havet blev det. Härligt! Visserligen något svalare än igår, men klart godkänt. Behöver nog knappast säga att Lucky njöt. På hemvägen stannade vi vid Ottos glass och spisade vars en kula vanilj i nybakad strut. Var nog sista gången den här säsongen! Nu hemma igen och Lucky sover tungt vid min sida.

Per-Olof ringde, vet inte om du såg det, men skriver här igen att alla tre grabbarna ska och titta på HIF imorgon kväll. Kanske ses ni!

Inga kommentarer: